Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rus sa v lese ocitol tvárou v tvár rozzúrenému medveďovi: Namieril puškou a... drsné VIDEO

(Zdroj: Reddit/freestudent88)

MOSKVA - Strašidelný záznam muža so zbraňou v ruke ukazuje, v akej tesnej blízkosti sa stretol s nahnevaným medveďom. Zbraň však nepoužije. Ľudia špekulujú, či mal také pevné nervy a medveďa uchránil, alebo nebol tak blízko, aby strela bola preň smrtiaca.

Na drsnom videu zverejnenom na Reddite vidno Rusa, ktorý sa v tesnej blízkosti stretne tvárou v tvár s obrovským medveďom hnedým. Nie je známe, kde presne k incidentu došlo. Muž so zbraňou v rukách v ruštine kričí: "Tam je medvedica s tromi mláďatami," mieriac zbraňou po celý čas na obrovské zviera, pričom opatrne cúva. "Rozhodol som sa, že nebudem strieľať. Odchádzam." 

Video vyvolalo rozporuplné reakcie. Zatiaľ čo jedna skupina muža chváli za statočnosť, druhí si myslia, že v skutočnosti len čakal na perfektný záber, aby si neminul nadarmo náboj. "Má oceľové gule, ale urobil správnu vec," napísal jeden prvého tábora. "Nesnaží sa zachrániť medveďa, chce sa len uistiť, že ak vystrelí, bude blízko a bude to smrtiace. Vedel, o čo mu ide," myslí si ďalší. 

Viac o téme: LesZbraňMedveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu