Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ukrajinskí vojaci sa pripravujú na krutú zimu: Toto ich má zahriať v zákopoch!

(Zdroj: profimedia.sk)

KYJEV - Keďže vojna Vladimira Putina s Ukrajinou pokračuje, vojaci prijímajú rôzne opatrenia, aby prekonali prichádzajúcu ťažkú zimu. Nové video ukazuje, ako si Ukrajinci postavili saunu, aby sa zahriali. Uprostred ostreľovania a útokov môže poskytnúť vojakom malé množstvo útechy.

Jeden z ukrajinských vojakov z prvej línie zdieľal na TikToku video, na ktorom vidno svojpomocne postavenú saunu, doplnenú horúcim uhlím a izolovanými panelmi. Vojakom ponúka oddych a hlavne teplo počas zimných dní. 

@tiktok_frontline_warzone Ukrainian troops 🇺🇦 have built themselves a sauna in their frontline trenches😳😍 winter ready! must wait until the end😂💥🔥 #ukraine #ukrainefrontlines #ukrainewar #ukrainevsrussia #trenches #frontline #sauna #winteriscoming #fyp #foryou #tiktok ♬ Close Eyes - Slowed + Reverb - DVRST

"Ukrajinské jednotky si postavili saunu vo svojich frontových zákopoch, na zimu je pripravená! Musí vydržať do konca," píše sa v príspevku. Video zachytáva prehliadku sauny, ktorá má vo vnútri funkčné zateplené dvere a drevené lavice.  Vojaci ju veľmi ocenili, zíde sa im najmä počas nadchádzajúcej zimy. 

Viac o téme: SaunaVojaciVojna na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu