Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ruskí vojaci ukradli z ukrajinskej zoo medvedíka: Netušili, čo tým spôsobia! Pozrite, čo nasledovalo

(Zdroj: Twitter/Natalia )

CHERSON - Z chersonskej zoologickej záhrady ruskí okupanti ukradli medvedíka čistotného. So svojou trofejou sa pochválili na sociálnych sieťach. Tvrdia, že medvedík sa má u nich dobre. Ukrajinci však o tom nechcú ani počuť, požadujú návrat zvieraťa do ich vlasti. Ľud na sociálnych sieťach sa mediálnej prestrelky okamžite chytil po svojom.

O tom, že zvieratá miznú z ukrajinských zoo, médiá informujú už dlhšie. Jedna z krádeží sa však stala mimoriadne mediálne sledovanou. Tentoraz ide o zmiznutého medvedíka čistotného a pochválili sa tým samotní páchatelia, ktorými sú ruskí vojaci. Tvrdia, že sa s nimi má zviera dobre. "Toto mláďa žije s nami parašutistami. Denne ho kŕmime čerstvými rybami, orechmi, sladkosťami a hroznom. Žije s nami v zákopoch. Chránime ho," tvrdí na videu jeden z vojakov.

Ukrajinci sa ale svojho zvieratka odmietajú vzdať a neveria ruskej verzii. Požadujú návrat medvedíka do vlasti. Do tejto prestrelky sa hneď začali zapájať aj nezainteresovaní, ktorí si uťahujú z ruskej armády. Tvrdia, že ide o jeden z jej mála úspechov na ukrajinskej pôde.

Na záchranu medvedíka Rusi vypravili špeciálny zbor.

Ukrajinci dodávajú, že možno so zvieraťom vrátia aj ich ukradnuté deti.

Rusko už dlhšie tvrdí, že na Ukrajine sú tajné laboratóriá, preto začali vznikať vtipy o tom, že medvedík je skúsený agent.

Medvedík ruskému prezidentovi Putinovi hovorí, že Cherson je Ukrajina.

Prestrelka na sociálnych sieťach si ďalej žije svojím vlastným životom.

Viac o téme: KrádežZooRuskí vojaciVojna na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu