Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík na dovolenke oslávil svoje 30. narodeniny: Skončil nahý na pláži, ale keď zistíte, čo tvrdil policajtom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KOPH SAMUI - Opitého britského turistu našli nahého na thajskej pláži po celonočnej oslave narodenín, pričom policajtom tvrdil, že si na predchádzajúce dva dni nepamätá. V mori chcel vraj meditovať. Keby ho ale z neho nevytiahli, ktovie, ako by to dopadlo. Jeho vyčíňanie nápadne pripomína úspešný film Vo štvorici po opici.

Šokovaní miestni obyvatelia na ostrove Koph Samui pred pár dňami objavili mladíka, ako sa nahý a spievajúci potáca po pláži. Noc predtým oslavoval svoje tridsiate narodeniny, informuje Daily Mail. Ľudia s údivom sledovali, ako brázdil more a potom plával preč od brehu, načo sa mu pokúšali pomôcť. Turista sa však správal agresívne a vykrikoval po nich. Neskôr ho prišli policajti vytiahnuť na breh, hoci protestoval, že chce meditovať. Incident je vtipnou paralelou komediálneho filmu Vo štvorici po opici, v ktorom hrdinovia idú do Thajska kamarátovi na svadbu. Po prehýrenej noci sa nasledujúce ráno zobudili bez toho, aby si čokoľvek pamätali. 

Zábery z konca októbra, na ktorých polícia vynáša Brita na breh, vidno, ako sa dohaduje s tlmočníkom. Ten sa mu snaží dohovoriť, aby šiel do hotela, no on to odmieta. "Áno, chápem, ale teraz na to nie je ten správny čas. Máte okolo seba dvanásť policajtov," hovorí mu tlmočník. Muž pochádzajúci z anglického grófstva Surrey odpovedal: "Nie, ja sa nevrátim. Nechajte ma relaxovať. Som tu, aby som šiel na svadbu." 

Policajti nakoniec odviezli opilca na miestnu stanicu, kde absolvoval test na drogy. Bol negatívny. Muž dostal pokutu za svoje správanie. V jeho izbe sa našlo niekoľko balíčkov marihuany, polícia v súvislosti s tým ale nepodnikne žiadne kroky, pretože marihuana bola u nich nedávno legalizovaná. Angličan pricestoval na ostrov 10. októbra a zostal v neďalekom letovisku, kde sa personál na neho sťažoval, že je hlučný a spôsobuje problémy ostatným hosťom. Turista sa cez prázdninový víkend pridal k párty, ale tvrdil, že si na nič iné nepamätá. Povedal tiež, že jeho priatelia ho nevideli od 27. októbra, až kým sa 29. októbra nevynoril na pláži.

Viac o téme: AlkoholIncidentOpitý mužThajská pláž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu