Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žena pustila do domu úradníka: Keď na kamere zbadala, čo robí v detskej izbe, prišlo jej zle

(Zdroj: Facebook/Oakland County Sheriff's Office)

OAKLAND - Domový inšpektor Kevin Wayne VanLuven v americkom štáte Michigan bol prichytený po tom, ako nielenže u klienta masturboval v detskej izbe, ale navyše si pomáhal bábkou Elmo. Ide o v Amerike obľúbenú postavičku z televíznej šou zameranej najmä na batoľatá.

VanLuven vykonával v apríli 2021 domovú inšpekciu, keď majiteľka Jaida Dawsonová dostala upozornenie z webovej kamery z detskej izby, že v nej niekto je. Keď si pozrela záznam, zostala absolútne znechutená. Bol na ňom totiž zachytený inšpektor, ako masturbuje. Zo zeme zdvihol bábiku Elmo a začal si s ňou robiť dobre. "Môj manžel sa na mňa pozeral z druhej strany miestnosti a pýtal sa: "Čo sa deje?". Ja som nemala slov odpovedať," povedala Dawsonová. 

 

Home Inspector Caught on Camera Pleasuring Himself Using an “Elmo” Doll During Home Inspection is Charged PONTIAC,...

Posted by Oakland County Sheriff's Office on Wednesday, April 7, 2021

VanLuven bol stále v dome, kým na miesto dorazili vyšetrovatelia. Im tvrdil, že bábiku len premiestnil, aby skontroloval elektrickú zásuvku. Keď sa však dozvedel o bezpečnostnej kamere, priznal sa. Policajt uviedol, že VanLuven sa "priznal, že vložil svoj penis do Elmových úst a ospravedlnil sa a povedal, že sa hanbí". Dôstojník dodal, že napriek tomu, že videl už všeličo, stále ho vie prekvapiť nechutnosť niektorých ľudí. Úchylnému inšpektorovi hrozia až dva roky väzenia a pokuta 2000 dolárov (2021 eur), ak bude v decembri uznaný vinným z pohoršujúceho správania. 

Viac o téme: úchylMasturbácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu