Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Turista zapol v hotelovej izbe skrytú kameru: Upratovača prichytila pri odsúdeniahodnom správaní

(Zdroj: TikTok/arturbo86)

NEW YORK - Turistu šokovalo, keď videl pracovníka hotela hrabať sa v jeho veciach v hotelovej izbe, zatiaľ čo bol preč. Zamestnanca prichytil pri čine vďaka aplikácii v notebooku. Na záberoch je vidno, ako si z chladničky vyberá pivo, prezerá si zásuvky a dokonca ho zaujme aj trezor. Po nahlásení incidentu prišiel dotyčný o svoje miesto.

Muž menom Arturo Brunello zverejnil na TikToku video, na ktorom sa zamestnanec hotela prechádza po jeho izbe. Zatiaľ čo on bol preč, upratovač mu z chladničky zobral pivo, prezrel si zásuvky a dokonca sa chcel dostať do trezora. Na záberoch je tiež vidieť, ako zamestnanec schmatol tašku hosťa a začal sa v nej prehrabávať. "Buďte opatrní a používajte technológie, ktorá vám môžu pomôcť," okomentoval Brunello svoj príspevok. 

@arturbo86 Our vacation got weird. I won't be naming the hotel because they handled this situation very well. Just be careful out there and use technology to your advantage. I'm honestly surprised he didn't see the green light on my webcam. Next time, I will be blacking it out. Again the app is called iSentry. There are others in the app store but this one was able to send me email notifications when it detected motion. 10/10 would recommend. #mexico #resort #cancun #traveltiktok #traveltips #travelhack #catchapredator #caughtoncamera #messedup #busted ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Pracovníkovo nemiestne správanie odhalila aplikácia v Brunellovom notebooku, vďaka čomu získal dôkazy. "Som úprimne prekvapený, že si na mojej webovej kamere nevšimol zelené svetlo," doplnil turista. Ten použil aplikáciu s názvom iSentry, ktorá rozpozná pohyb a potom začne nahrávať.  Nabudúce sa podľa vlastných slov pokúsi zatemniť zelené svetlo, ktoré signalizovalo nahrávanie. 

Bolo to prvýkrát, čo Arturo nastavil kameru vo svojej hotelovej izbe. Povedal, že vidieť tie zábery bolo alarmujúce. Našťastie, zamestnanec hotela si okrem piva nič nezobral. "Nezáleží mi na pive. Kamera však zachytila ​​aj iné veci, ktoré nemôžem zdieľať na TikToku," dodal Brunello. Po nahlásení incidentu prišiel dotyčný zamestnanec o svoje miesto.

Viac o téme: ZlodejHotelKrádežTuristaHotelová izba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu