Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Domáca kamera zachytila na VIDEO totálnu hrôzu: Pozrite, čo sa deje s dievčatkom v kuchyni

(Zdroj: TikTok/rosieb2326)

NEW YORK - Televízny vyšetrovateľ paranormálnych javov sa podelil o skutočne desivé zábery. Vo videu je zachytený boj medzi malým dievčatkom a neznámou entitou, ktorá sa dieťaťu pokúša vytrhnúť predmety z rúk. Ľudí zábery vystrašili, niektorí pochválili dieťa za jeho odvahu.

Vyšetrovateľ záhadných javov Jack Osbourne povedal, že rodičia dievčatka pravdepodobne zachytili dôkaz paranormálnej aktivity na ich domácu bezpečnostnú kameru. "Tu je jedno video pre všetkých neveriacich," okomentoval mladík zábery. Video zachytáva malé dievčatko, ktoré drží v rukách dva predmety - desiatar a nádobu na potraviny. Vybralo sa do kuchyne, no náhle zastavilo. Nie je jasné, na čo dievča hľadelo, ale o chvíľu neskôr je vidieť, ako mu niečo doslova ťahá veci z rúk. Dieťa vykríklo a pevne držalo predmety bez toho, aby ich pustilo. "Nie, nie, nie," kričalo. 

"Rodičia si všimli, že ich dcéra sa stretla s niečím, čo vyzeralo ako entita, ktorá sa jej pokúšala vziať dva predmety. Jasne vidíte, že za predmetmi, ktoré sa entita snaží vziať dieťaťu, je nejaká sila," uviedol Jack, syn speváka Ozzyho Osbourna. Následne spomalil zábery a priblížil si scénu, aby si ju ľudia mohli pozrieť lepšie. "Naozaj môžete vidieť, ako predmety niečo ťahá," dodal vyšetrovateľ. 

Užívateľov zábery vystrašili, pričom niektorí uviedli, že video je skutočné, pretože videli tieň dievčatka odrážajúci sa od chladničky. "Doslova vidíte, ako ju niečo ťahá... šialené. Z tohto mi nabehli zimomriavky," poznamenala jedna osoba. Mnohí tlieskali dieťaťu za to, že bolo odvážne a skalopevne držalo predmety v ruke. "Toto dieťa si našlo svoju kariéru... zabíjačka duchov," píše sa v jednom komentári. 

Viac o téme: DuchParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu