Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Poslanec rečnil o účtoch za energie, ľudia si všimli nápis v pozadí: Čo tým chce, preboha, povedať?!

(Zdroj: Twitter/J )

LONDÝN - Rozhovory cez Zoom alebo iné platformy dokážu byť zradné, najmä v prípade politikov alebo vrcholových manažérov. Nejde ani tak o samotný rozhovor, ktorý môže prebehnúť v poriadku, ale o pozadie, ktoré je vidno za účastníkom záznamu, prípadne iné nečakané situácie.

Stačí si spomenúť na niekoľkoročný virál s americkým politickým analytikom Robertom Kellym, ktorému počas videorozhovoru vtrhli do izby deti. Prípadne rozhovor s Yvette Amosovou, ktorej počas rozhovoru s BBC Wales ležal na polici veľký ružový penis, spomína indy100.

Záujem počas videohovoru pre reláciu BBC Breakfast a Good Morning Britain tentoraz vzbudil britský poslanec Mark Spencer. Ten v súčasnosti pôsobí ako štátny tajomník pre poľnohospodárstvo, rybolov a výživu. Divákov zaujal v pozadí na poličke nápis “ovca alebo líder”, čo prišlo viacerým zvláštne. 

V rozhovore sa rozprávalo o účtoch za energie či o tom, kedy vláda naposledy zasadala. Ľudia však nevedeli odtrhnúť zrak od zvlášneho nápisu a lámali si hlavu nad tým, čo tým chcel poslanec povedať. 

Spencer môže byť tak ďalším príkladom toho, na čo si dať pozor, keď niekoho čaká dôležitý videohovor, či už pre televíziu alebo iné médium, ktoré jeho nepozornosť zveční na internete.
 

Viac o téme: TrapasPoslanec ZoomMark Spencer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu