Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladá žena mala tragický osud! Svoj hendikep však využila zaujímavým spôsobom: Neuveríte, ako dnes vyzerá

(Zdroj: TikTok/@rachel.mackenzlee)

WASHINGTON - Američanka Rachel Mackenzleeová prišla ako dieťa o ľavé oko. Vo svojom TikTok videu aktuálne prezentuje novú atraktívnu náhradu tohto orgánu, s ktorou je nadmieru spokojná. Zároveň demonštruje, ako si ju do očnej jamky aplikuje a všetkých divákov ubezpečuje, že ju pritom nič nebolí.

Keď mala Rachel Mackenzleeová 18 mesiacov, diagnostikovali jej agresívnu formu rakoviny. Lekári rodičom oznámili, že život ich dcéry môžu zachrániť iba tak, že jej vyoperujú oko. Vo veku 25 rokov podstúpila operáciu, pri ktorej nahradila implantát protetickým okom pre lepší pohyb a realistickejší vzhľad, píše Daily Star. 

„Nikdy, nikdy som sa nehanbila za to, že mám jedno oko. Ani som si neuvedomovala, že mám protetiku,“ hovorí  vo svojom TikTok videu a zároveň ukazuje novú trblietavú protetickú náhradu. Ľudia jej vraj hovoria, že s ňou vyzerá dobre a vzápätí sa mnohí pýtajú, či jej nespôsobuje bolesť. „Ukážem vám, prečo ma to nebolí."

@rachel.mackenzlee

I don’t know if this hits for you guys but I felt I should share it with you guysYou go Glenn coco! Keep kicking Azz #insporation #andGO #smallbusiness #entrepreneur

♬ original sound - Rachel.Mackenzlee

V príspevku po umytí a dezinfekcii rúk vytiahne očnú buľvu zdobenú drahokamami a ukáže ju zblízka na  kameru. „Táto vec je lesklá a je ťažké čo i len prinútiť fotoaparát, aby na ňu zaostril. Keď sa však pozriete, všetky kamene sú zaliate vo vnútri protetiky.“ Zároveň vysvetľuje, že na náhradu  používa silikónové kvapky a potom je už  pripravená aplikovať si ju do očnej jamky.

Divákom sa Rachelino oko vyrobené na mieru páči a jeden z nich ju povzbudil, že sa jej pekne „leskne.“ „Kto by nechcel mať žiarivé oko?" pýtal sa druhý a tretí  napísal, že Rachel „vyzerá vynikajúco a je to  tá najúžasnejšia vec, akú kedy videl."

Viac o téme: OkoRakovinaOčná jamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu