Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladomanželia chceli ušetriť na svadbe: Ich hostia si musia zaplatiť vstup a doniesť vlastné stoličky

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Kým niektoré páry minú na svadbu celoživotné úspory, iné sa snažia ušetriť, kde to len ide. Príkladom takéhoto páru je aj táto dvojica, ktorá plánuje svadbu v kaňone. Svadobní hostia si budú musieť nielen zaplatiť vstup, ale tiež priniesť kempingové stoličky. Nečaká ich ani klasická hostina. Ľudia na Reddite svadobné plány dvojice skritizovali.

Budúca nevesta na Reddite publikovala príspevok, ktorý mnohým vyrazil dych. Spolu so svojou polovičkou sa rozhodli zorganizovať malú svadbu v kaňone. Svadobní hostia si ale budú musieť zaplatiť vstup, čo sa nie všetkým páčilo. Vo svojom príspevku podrobne opísala svoje svadobné plány. Upozornil na to portál indy100.

„Robíme malú svadbu a pozvali sme len 20 hostí. Rozhodli sme sa, že chceme mať svadbu v kaňone, ale prístup do tohto kaňonu stojí 10 dolárov (10 eur), takže nechávame našich hostí zaplatiť za vstup a o poplatku sme informovali aj v našej pozvánke,“ vysvetlila nemenovaná nevesta v príspevku.

Mladomanželia chceli ušetriť na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Zdá sa, že nevestina sestra žiadne poplatky neočakávala. „Moja sestra mi dnes zavolala, pretože práve dostala pozvánku e-mailom a bola naštvaná, že musí zaplatiť za účasť na svadbe. Nazvala ma hriešnicou, pretože som vraj lacná a existujú tisíce kaňonov, ktoré si nebudú účtovať poplatok. Ale ja a môj snúbenec sa chceme vziať v tomto špecifickom kaňone,“ napísala ďalej žena.

Nebol to však len poplatok, s ktorým mala nevestina sestra problém, keďže nebola nadšená ani z výberu stoličiek či hostiny. „Ako hádka pokračovala, začala preberať celý náš svadobný plán,“ napísala žena. Hostia si údajne musia priniesť svoje vlastné kempingové stoličky a nečaká ich ani klasická veľká hostina – pár chce len malú večeru v kruhu 20 svadobčanov, ktorých pozvali cez sociálne siete.

Nevesta dodala, že miesto v kaňone vybrali preto, lebo nechcú míňať veľa peňazí a svadba vonku je jedným zo spôsobov, ako ušetriť. „Chceme, aby tam boli len naši blízki priatelia a rodina, takže neviem, čo je zlé na tom, že svadba bude malá,“ dodala nevesta.

Mladomanželia chceli ušetriť na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Mnoho používateľov Redditu sa však na situáciu nepozeralo tak, ako nevesta.

„Nie som si istý, čo je horšie. Vstupný poplatok 10 dolárov, kempingové stoličky alebo registrácia na hostinu cez sociálne siete,“ napísal jeden z komentujúcich. „Snažil som sa byť otvorený, ale stratili ste ma, keď ste zverejnili registráciu na hostinu na sociálnych sieťach a žiadali darčeky od ľudí, ktorí nie sú pozvaní. To je nevkusné,“ napísal ďalší. 

Viac o téme: SvadbaFinancieŠetrenieHostia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu