Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dvojica si dopriala sex na verejnosti: Naozaj si nemohli vybrať iné miesto? Otvorené pohoršenie, hrozí im väzenie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

OHIO - Táto dvojica si zrejme neuvedomila, že sex na verejnosti nie je legálny. O to viac, keď sú medzi očitými svedkami aj neplnoleté osoby. Počas jazdy na ruskom kolese v zábavnom parku sa pár oddával milostnej chvíľke, zatiaľ čo sa smial na zhrozených návštevníkov atrakcie. Oboch odviedla polícia.

32-ročný David Davis a rovnako stará Heather Johnstonová sa v nedeľu 14. augusta vybrali do zábavného parku Cedar Point v americkom Ohiu. O kolotoče a atrakcie im však príliš nešlo. Ostatní návštevníci, vrátane maloletých dievčat, si všimli, že sa až príliš venujú jeden druhému.

Priamo na ruskom kolese sa rozhodli mať sex. Ostatným návštevníkom parku, ktorí od nich nedokázali odtrhnúť zrak, sa smiali. Dvojicu napokon polícii nahlásila skupina dvoch žien a dvoch neplnoletých dievčat, ktoré po celý čas sedeli vo vozíku za párom.

Dvojica si dopriala sex
Zobraziť galériu (2)

Svedkovia uviedli, že videli, ako sa vozík na ruskom kolese chvel, a videli, ako sa „muž aj žena pohybujú tam a späť“. „Skupina uviedla, že dvojica vedela, že sa pozerajú, začala sa smiať a pokračovala v akte,“ uvádza sa v policajnej správe.

Na miesto prišla polícia zo Sandusky a muži zákona konfrontovali pár. Dvojica pôvodne tvrdila, že počas jazdy nemali sex. Johnstonová sa údajne len zohla, aby zdvihla balíček cigariet, ktorý jej spadol. Keď si však uvedomili, že medzi svedkami ich intímnej chvíľky boli aj neplnoletí, s výhovorkami prestali.

Dvojicu previezli do väzenia v okrese Erie a teraz čelia vyšším obvineniam, pretože pri ich oplzlosti boli aj maloletí diváci. Obaja boli obvinení z priestupku prvého stupňa, za čo v Ohiu hrozí až 180 dní väzenia.

Viac o téme: SexPárVerejné miesto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu