Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brunetka (28) zarába na tom, že Európa čelí rekordným horúčavám: Fúha, na tomto si postavila biznis?!

 Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/fenellascorner1)

WORCESTER - Dievčina na platforme OnlyFans sa priznala, že miluje vôňu vlastného tela. Horúčavy, ktoré momentálne sužujú jej rodnú Britániu, ale aj väčšinu Európy, sú pre ňu ako stvorené, pretože sa tak viac potí, čo sa jej páči. A ako sa zdá, zďaleka nie je sama v tom, komu nevadí vlastný pot.

Fenella Foxová (28) z Worcesteru takmer nikdy nepoužíva dezodorant. Dokonca sa prestala holiť v podpazuší, pretože jej začal voňať vlastný pot. Za svoj nový vzhľad sa vôbec nehanbí, informuje Mirror. Fotky s chlpatým podpazuším zverejňuje na svojom účte na OnlyFans. Myslí si, že spravila dobre, pretože odvtedy ju začalo sledovať viac ľudí. 

Pred piatimi rokmi spravila Fenella radikálne rozhodnutie, ktorého sa drží do dnešného dňa. Prestala sa holiť a vzdala sa snahy pekne voňať. Teraz jej už parfumy nevoňajú, vraj nie je nič lepšie ako trochu telesného pachu.

Neudržiavané podpazušie privádza jej fanúšikov do šialenstva, pričom modelka, ktorá má na TikToku viac ako 165 000 sledovateľov, zarobila na OnlyFans za dva roky vyše ako 300 000 libier. Vystupuje pod menom fenellascorner. "Verím, že naša strava a životný štýl zohrávajú obrovskú úlohu v tom, ako prirodzene voniame. Priala by som si, aby sa viac ľudí naučilo prijímať svoj prirodzený zápach. Teším sa, ako využijem horúčavy na vytváranie spoteného obsahu pre mojich fanúšikov," vyjadrila sa.

@fenellascorner

duet this with your fluffy armpits

♬ original sound - fenella fox

Foxová dokonca urobila na Twitteri rýchly prieskum, v ktorom sa ľudí pýtala, či majú radi svoj pot. Takmer 40 percent z viac ako 500 ľudí odpovedalo, že áno. Ďalších 18 percent uviedlo, že možno. "Áno, určite. Rád voniam, olizujem a bozkávam spotené chlpaté podpazušie žien. Sú také výborné," napísal jeden chlapík. "Myslím si to isté. Úplne s tým súhlasím!" pridal sa ďalší. 

Brunetka (28) zarába na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Ďalšia osoba sa priznala k tomu, že fetiš z potu má už od svojich tínedžerských čias. Jeden užívateľ si ale nie je istý, či sa toto dá považovať za druh fetišu. "Moja bývalá manželka sa pri orgazme potila na hrudi, bez ohľadu na izbovú teplotu alebo kvalitu sexu. Miloval som vôňu jej spotenej tváre aj vlasov. Podľa mňa je to prirodzené a je to tu už dlho," skonštatoval. 
 

Viac o téme: PotHorúčavyOnlyFansFenella Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu