Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Veriaci vošiel do kostola, naskytol sa mu nechutný pohľad: Kaplán si to rozdával s... odpadnete!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NORTHAMPTON - Bývalý vikár bol zaradený do registra sexuálnych delikventov po tom, ako sa prevalilo, že sa snažil mať pohlavný styk s vysávačom. Pri čine ho prichytil šokovaný návštevník kostola, ktorý sa chcel zúčastniť prednášky o Aspergerovom syndróme. Mužov obhajca argumentoval, že jeho klient sa stále vyrovnáva so stratou manželky.

Kaplán John Jeffs (74) z Middleton Cheney v anglickom grófstve Northamptonshire mal na sebe oblečené iba dámske pančuchy, keď ho návštevník kostola prichytil pri sexe s trubicou vysávača Henry Hoover, píše denník The Independent. Svedok incidentu sa pôvodne chcel zúčastniť prednášky o formách autizmu, keď ale vošiel do Jeffsovej kancelárie, naskytol sa mu bizarný pohľad. 

Veriaci vošiel do kostola,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa výpovede, ktorá zaznela na magistrátnom súde v Northamptone, stál vikár "medzi dvoma tmavými stoličkami a svoj penis vrážal do Henryho Hoovera". Prekvapivo v tom pokračoval aj po tom, ako si všimol, že v miestnosti už nie je sám. K incidentu malo dôjsť v septembri 2020, keď už nepracoval ako pastoračný manažér v kresťanskej skupine Parents Talking Asperger’s (Rodičia hovoria o Aspergerovi, pozn. red.). 

Minulý týždeň súd uznal Jeffsa vinným z nemravného vystavovania sa. Obvinený dostal 18-mesačný zákaz činnosti a bol zaradený na zoznam sexuálnych delikventov. Okrem toho musí zaplatiť súdne trovy vo výške 845 libier (993 eur) a 200 libier (235 eur) ako odškodné obeti, ktorá bola svedkom sexuálneho aktu. Mužov právnik povedal, že Jeffs sa stále vyrovnáva so stratou svojej manželky, ku ktorej došlo pred mnohými rokmi. Údajne taktiež trpel veľkými bolesťami, pretože ignoroval svoj zdravotný stav a neliečil sa na cukrovku. "Nemám potuchy, prečo ste považovali za najlepšie uviesť túto vec pred súdom," reagoval sudca na obhajcove slová. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Nejde zďaleka o jediný incident, kedy sa muž pokúšal o pohlavný styk s neživým predmetom. V roku 2019 si istý Číňan strčil do rektálneho otvoru 18-centimetrovú fľašu, ktorú vraj použil na poškriabanie sa. Skončil v Nemocnici tradičnej čínskej a západnej medicíny Dongguan v provincii Guangdong v južnej Číne a sťažoval sa na nepríjemné pocity v bruchu. 

Viac o téme: VysávačSexKaplán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu