Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Chlapi totálne uviedli do rozpakov atraktívnu policajtku: No povedzte, bolo by vám toto príjemné?!

(Zdroj: TikTok/blackmagictvv)

PERTH - Skupina mužov, ktorá sa podelila o zábery atraktívnej policajtky, ktoré pomerne expresívne okomentovala, čelí obrovskej kritike zo strany ľudí. Väčšina z nich sa totiž domnieva, že komentáre chlapov hraničia s harašmentom. Príspevok sa navyše objavil v období, kedy policajný zbor v Západnej Austrálii zápasí s nedostatkom personálu.

TikTok video, v ktorom viacero mužov komentuje lichôtkami vzhľad policajtky, sa nepozdáva mnohým užívateľom. V príspevku s názvom "Určite je na nesprávnom mieste" jeho autor zameriava kameru na blondínku a hovorí, že "toto je pekné". Ďalší muži v pozadí sa na tom dobre zabávajú a hovoria, že by mala byť modelka. Policajtka všetko počuje, zjavne sa cíti nepríjemne, obzerá sa, no mužov, ktorí sa bavia na jej účet, sa snaží ignorovať. 

"Malí chlapci nevedia, kedy prestať," okomentovala video jedna osoba. "Obťažujú niekoho, kto si robí svoju prácu, pretože takto vyzerá," uviedla ďalšia. Desiatky ľudí vyzvali chlapov, aby policajtku nechali na pokoji alebo aby jej prejavili trochu rešpektu. Niektorí si tiež myslia, že mladá žena to má zrejme v práci ťažké, pretože sa musí vyrovnať s podobnými poznámkami od zločincov aj kolegov. 

Nevhodné video, ktoré bolo medzičasom z TikToku stiahnuté, bolo navyše zverejnené v zložitom období, kedy v Západnej Austrálii zápasia s obrovským odlevom síl z policajného zboru. Za minulý rok odišlo zo služby 340 policajtov a len v júni ich bolo 60. "Naši ľudia povedali, že už stačilo. Rúca sa im duševné zdravie a rodinné vzťahy. Odišli kvôli kultúre vedúcich pracovníkov, ktorí sa nestarajú o svojich podriadených, takže je to dosť znepokojujúce," zhodnotil situáciu Mick Kelly z WA Police Union. Policajti podľa neho potrebujú lepšie možnosti podpory, aby zvládli každodenný stres v práci, pretože idú do situácií na miesta činu, ktoré sú mimoriadne konfrontované. 

Viac o téme: PolicajtkaSexuálne obťažovanieHarašmentSexizmusAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu