Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Expertka prezradila, že existuje päť typov PŔS: Ženy, aký máte vy?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Dnes si možno vybrať z rôznych typov podprseniek. Vedieť, ktorý z nich je najlepší pre tvar vašich pŕs, môže urobiť obrovský rozdiel. Odborníčka v oblasti správneho výberu podprseniek prezradila, že existuje päť rôznych tvarov prsníka. Vysvetlila, aké podprsenky sú pre ženy najvhodnejšie.

Podľa Nicoly Crooksovej je pri hľadaní správnej podprsenky veľmi dôležité vedieť, aký máte vlastne tvar pŕs. Vo videu na YouTube odhalila, že existuje päť rôznych tvarov prsníkov. "Nebude žiadnym prekvapením, že všetci máme rôzne tvary a veľkosti, rovnako ako naše prsia," uviedla. 

ASYMETRICKÉ

Prvý tvar prsníka je asymetrický, čo znamená, že jeden prsník je väčší ako druhý. To môže sťažiť nájdenie podprsenky, ktorá by správne sedela. Najlepšia podprsenka pre tento typ pŕs je bardot alebo športová podprsenka, obe dokážu rozdiel vo veľkosti pomerne efektívne zakryť. Ak je však rozdiel vo veľkosti stále viditeľný, Crooksová odporúča použiť odnímateľnú vložku, ktorá vám pomôže dosiahnuť symetriu. 

OKRÚHLE

Prsia, ktoré majú rovnakú hustotu v hornej časti ako v spodnej časti, sú známe ako okrúhle prsia. Ženy s takýmito prsiami si môžu vydýchnuť, pretože práve podľa tohto typu sú vyrábané všetky podprsenky. Môžu teda nosiť akýkoľvek štýl podprsenky. 

Expertka prezradila, že existuje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

VÝCHOD, ZÁPAD

Ďalší tvar pŕs je známy ako východ, západ, čo znamená, že prsia smerujú nadol v opačných smeroch. "Zvyknú byť plnšie v spodnej časti a po bokoch a majú nižšiu hustotu v hornej časti," vysvetlila Crooksová. Hlboká podprsenka vám pomôže vytiahnuť prsia viac do stredu alebo si môžete vybrať podprsenku s bočnou podporou, aby ste vytvorili rovnaký efekt.

OVISNUTÉ

Ak zistíte, že vaše prsia smerujú nadol spolu s bradavkami a majú väčšiu hustotu v spodnej časti, potom majú vaše prsia visiaci tvar. Odborníčka v takomto prípade navrhuje nosenie podprseniek s plnými košíčkami, ktoré vám poskytnú viac krytia, tvaru i podpory. Rovnaký efekt ponúka aj bardot podprsenka. 

Expertka prezradila, že existuje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Nicola Crook Online)

ZVONOVÉ

Nakoniec, prsia, ktoré sú hore úzke a dole širšie, sú známe ako zvonové. Rovnako ako visiace prsia, aj tieto budú vyzerať najlepšie v podprsenke s plnými košíčkami alebo v bardot podprsenke, ktorá im poskytne dodatočnú podporu a tvar. 

Viac o téme: PodprsenkaPrsia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu