Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO pytóna ľuďom vyrazilo dych: Pozrite si ho celé a uvidíte, čo ich ohromilo najviac

(Zdroj: Twitter/Susanta Nanda IFS)

DILLÍ - Sociálne siete sú plné podivností, z ktorých niekedy naskakuje husia koža. Istý lesný pracovník z Indie prispel zverejnením videa, na ktorom sa k domu plazí obrí pytón. Mnoho ľudí si však myslí, že video nie je podvrh. Možno ale ide len o to, z akého uhla bol zachytený.

Susanta Nanda zverejnil na Twitteri video, ktoré okamžite zaujalo veľké množstvo ľudí. Zobrazuje pytóna, ktorý sa plazí po múriku pri dome. "Videl som veľa videí z Photoshopu, ale toto ma šokovalo," okomentoval Nanda svoj príspevok. 

Mnohých zaskočila najmä veľkosť hada, vraj takého obrovského ešte nikdy nevideli. Spochybňujú preto pravosť záberov. "Wau, je to obrovské! Je to Photoshop? Alebo je to skutočné?" pýta sa jeden užívateľ. Ďalší si zas myslí, že nejde o pytóna, ale anakondu. 

Minulý mesiac tím výskumníkov objavil najväčšieho barmského pytóna, aký bol kedy ulovený na Floride. Zistili, že jeho posledným jedlom bol celý jeleň bielochvostý. Samica pytóna vážila 98 kilogramov a merala viac ako päť metrov. Keď ju chytili, mala v sebe 122 vyvíjajúcich sa vajíčok, uviedla organizácia Conservancy of Southwest Florida. S odchytávačmi bojovala takmer polhodinu, kým sa im podarilo ju spacifikovať. 

Viac o téme: HadPytónIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu