Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO zdravotnej sestry vyvolalo ostrú kritiku: Ako si mohla?! Hneď ju odsúdili

(Zdroj: TikTok/Olivia tylerr33)

NEW YORK - Zdravotná sestra čelí ostrej kritike kvôli videu, ktoré zverejnila na TikToku. Nakrútila samu seba po tom, čo jej umrel pacient. Mnohí užívatelia ju za to odsúdili. Iní zase neveria, že skutočne došlo k smrti a myslia si, že ide o podvrh. Podobných prípadov bolo v minulosti viac.

Tridsaťtriročná zdravotná sestra Olivia Tylerová zverejnila svoje video s komentárom: "Nikdy to nebude jednoduchšie." Opiera sa pri tom o stenu a spamätáva zo smrti svojho pacienta. Zábery sa rýchlo rozšírili po internete. Mnohí podotkli, že práca zdravotnej sestry musí byť ťažká aj kvôli "stretnutiam" so smrťou na dennej báze. 

Na druhej strane sa ale ozvali aj tí, ktorým sa nepáči, že Tylerová zverejňuje svoje pocity na internete. Viacerí tvrdia, že videom urazila rodinu a priateľov zosnulého. Ďalší spochybnili smrť daného človeka a uviedli, že video je podvrh a v skutočnosti nikto nezomrel. "Skvelý spôsob, ako zneužiť zosnulého pre vlastnú popularitu," napísal jeden z komentujúcich. Tylerová medzičasom svoje video zo sociálnej siete stiahla. 

Už v minulosti sa pracovníci z lekárskeho prostredia stretli s negatívnym ohlasom v súvislosti so zverejňovaním obsahu z ich práce na sociálnych sieťach. Napríklad v roku 2021 bola nemenovaná sestrička potrestaná za údajné zlé zaobchádzanie s pacientmi vo videách, ktoré však boli nakrútené zo žartu a v realite sa tak k pacientom nesprávala.

Viac o téme: PacientZdravotná sestra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu