Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Influencerka (30) pobúrila ľudí svojím VIDEOM: Prosí v ňom o... to nemôže myslieť vážne!

(Zdroj: Instagram/1800leavemaryalone)

LOS ANGELES - Kanadská influencerka, ktorá šokuje ľudí svojím vzhľadom, poškodila Airbnb ubytovanie, a preto teraz musí zaplatiť škodu. Na crowdfundingovej platforme sa snaží vyzbierať veľkú sumu peňazí, a to aj napriek tomu, že si môže dovoliť pokutu zaplatiť sama. Mnohí ju preto kritizujú a odcudzujú.

Mary Magdalene oslávila nedávno svoje 30. narodeniny v Los Angeles. Na túto príležitosť si prenajala byt, v ktorom tri týždne usporiadavala párty. Za prenájom cez Airbnb teraz musí zaplatiť 13 000 kanadských dolárov (9800 eur), pretože údajne poškodila izbu. Mary najprv poprela akékoľvek poškodenie ubytovania a zverejnila dôkazy o stave prenájmu a sťažnosti hostiteľa. Neskôr však priznala vinu za škodu. 

Napriek tomu, že uznala, že si môže dovoliť zaplatiť účet sama, táto fanatička plastickej chirurgie spustila kampaň na stránke GoFundMe, kde prosí ostatných o vyzbieranie spomínanej čiastky. Jej správanie vyvolalo odpor medzi mnohými užívateľmi sociálnych sietí. To podnietilo Mary nahrať video, v ktorom vysvetlila situáciu. 

"Veľa ľudí je nahnevaných kvôli kampani na GoFundMe," povedala. Podľa svojich slov ale nerobí nič iné, len používa všeobecne dostupné platformy vo svoj prospech. Uvedomuje si, že kampaň je smiešna a že existuje oveľa viac skutočných vecí, ktoré môžu ľudia finančne podporiť. Dodala, že pokiaľ sa jej čiastku nepodarí vyzbierať, zaplatí ju z vlastného vrecka. 

"Cítim sa zle, pretože hostiteľ bol ku mne milý, aj keď mám pocit, že som tú škvrnu mohla z pohovky vyčistiť, ako to urobila chyžná, ktorú som si predtým najala," uviedla Magdalene. Niektorí ľudia, zjavne jej fanúšikovia, jej odkázali, že nikomu nedlhuje žiadne vysvetlenie.

Viac o téme: AirbnbMary Magdalene
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu