Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO nevhodné pre slabé povahy: Leopard ulovil... toto je naozaj veľmi kruté

(Zdroj: Twitter/Panna Tiger Reserve)

CHAPNER - Je vzrušujúce vidieť divoké zvieratá loviť svoju korisť. Táto vzácna udalosť bola zachytená v rezervácii Panna Tiger Reserve v indickom štáte Madhjapradéš, kde leopard lovil opičie mláďa. Video z lovu zverejnili zamestnanci rezervácie na Twitteri, kde sa takmer okamžite stalo mimoriadne populárne napriek tomu, že je kruté.

Na záberoch, ktoré sa objavili na Twitteri, je vidieť, ako sa leopard šplhá na strom, aby ulovil opičie mláďa. Keď ale zviera chytilo opicu do úst, spadlo zo značnej výšky na zem. Zdá sa ale, že leoparda to nezaskočilo; pohodlne si sadol a začal konzumovať svoju korisť. 

Užívateľov zábery zaujali aj vydesili. "Hrubá sila prírody," skonštatoval jeden z nich. "Naozaj vzácny pohľad," uviedol ďalší. 

V rezervácii sa nachádza množstvo zvierat, vrátane tigrov, leňochodov, indických vlkov, pangolínov, leopardov, gharialov a indických líšok. Okrem toho je miesto domovom asi dvesto rôznych druhov vtákov, ako je sup indický, sup červenohlavý, dážďovník chochlatý, medvedík chocholatý a hus barohlavá.

Viac o téme: OpicaLeopardIndiaPanna Tiger Reserve
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu