Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

OPTICKÁ ILÚZIA Máte 30 sekúnd, aby ste našli skrytého ostreľovača: Zvládnete to?

(Zdroj: TikTok/@nate44432)

BRATISLAVA - Na TikToku sa objavila nová optická ilúzia. Vašou úlohou je nájsť ukrytého ostreľovača v skalnatom hornatom teréne za tridsať sekúnd. Používateľ sociálnej siete na svojom profile publikuje mnoho podobných ilúzií s ostreľovačmi, ktorí sa skrývajú na rôznych miestach.

Používateľ TikToku Nathan Daniels, ktorý je na sociálnej sieti známy ako @nate44432, publikoval optickú ilúziu s ostreľovačom ukrývajúcim sa v skalnatom hornatom teréne. Na rozpoznanie máte 30 sekúnd, následne sa snajper pohne zo svojho miesta a odhalí sa.

Video spočiatku pôsobí ako statický záber skalnatej scenérie a rozpoznať ostreľovača je takmer nemožné. Potvrdili to aj používatelia TikToku, ktorí v komentároch priznali, že snajpera nedokázali nájsť. „Je to také ťažké,“ komentoval jeden z divákov videa.

Niektorým divákom sa podarilo správne uhádnuť, kde sa ostreľovač ukrýval. „Ako máme spozorovať ostreľovača, keď sa skrýva za kameňom?“ spýtal sa ďalší z komentujúcich. „Aby som bol spravodlivý, nikto ho nespozoruje, pretože je to video. V skutočnom živote by bolo oveľa jednoduchšie zbadať ho,“ dodal tretí.

Daniels publikuje na svojom účte niekoľko ilúzií ostreľovačov, ktorí sa skrývajú na rôznych miestach.

Viac o téme: Optická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu