Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO dievčiny o tom, prečo nechce mať deti, sa stalo hitom: Brutálne úprimné dôvody

Maz nechce vlastné deti.
Maz nechce vlastné deti. (Zdroj: TikTok/m.a.r.i.aaaaaaaa)

WASHINGTON - Video užívateľky TikToku sa stako virálnym vďaka tomu, že v ňom uviedla svoje šokujúce dôvody, prečo nechce mať deti. Jej vysvetlenia sú síce brutálne, ale úprimné a hlavne neprekvapujú. Dievčina v tejto súvislosti spomína "fyzickú daň", ktorú si tehotenstvo a pôrod vyberajú na tele človeka, až po emocionálne následky.

Blondínka menom Maz objasnila, prečo si nechce založiť rodinu. Svoje dôvody zhrnula v slovách: "nechcem"“, "apokalypsa", "nebudú sa mi páčiť", "plienky", "boľavé prsníky", "ovisnuté prsia" či "strata slobody". Súdiac podľa komentárov ostatných užívateľov, toto sú problémy, ktoré prišli na rozum v súvislosti s deťmi aj im. Viacerí pridali ďalšie dôvody. 

"Zabudli ste na kariéru," komentovala jedna žena. "Ak sa staneme matkami, náš kariérny postup sa buď zastaví, alebo sa úplne skončí, alebo budeme musieť prijať menej stresujúce práce." Podľa ďalšej ženy ale nie je takéto prílišné zovšeobecňovanie správne. "To nie je dobré premýšľanie. Existuje veľa matiek, ktoré pokračovali vo vzdelávaní alebo sa stali úspešnými, aj keď mali dieťa." 

@m.a.r.i.aaaaaaaa I like kids, I just don’t want my own #childfree #aunty #nokidsforme ♬ Elevator Music - Bohoman

Všetky tieto komentáre dokazujú, že dôvody mať alebo nemať deti sú výsostne osobné. Maz neskôr uviedla, že za svoje video čelila nechutnej šikane, v dôsledku ktorej bolo video dočasne odstránené zo sociálnej siete. 

Viac o téme: DetiTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu