Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Milenci si chceli spestriť hrátky, na Googli hľadali sexhračku: Výsledok hľadania im vyrazil dych

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HUDDERSFIRLD - Google vyhľadávač už pomohol v nejednej bezradnej situácii. Jeden britský pár sa snažil cez neho nájsť špeciálnu sexuálnu hračku. Zostal však v pomykove po tom, ako ich vyhľadávač nasmeroval na historickú pamiatku v Británii.

Istá dvojica si chcela okoreniť posteľné hrátky sexuálnou hračkou. Do Googlu preto zadali názov predmetu. Vyhľadávač však na ich veľké prekvapenie nenašiel hračku, ale lokalitu, informuje Daily Star. Presnejšie budovu v anglickom meste Huddersfield pod názvom Cock Ring.

Databáza dedičstva Huddersfield Exposed oznámila, že jej záznam na Cock Ring pritiahol niekoľko ďalších návštev. Na veľké sklamanie niektorých nadšencov, ktorí so záujmom navštívia domácu webstránku tejto pamiatky, ide o budovu z 18. storočia. Historici si však prídu na svoje, pretože webstránka podrobne opisuje dejiny tejto budovy. 

Milenci si chceli spestriť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Google Maps)

Žiadny sex

Huddersfield Exposed na svojom twitterovom účte uvádza, že po vyhľadaní Cock Ring na Googli a následnému prekliku na Huddersfield Exposed príde väčšinou sklamanie. Záznam v databáze histórie pre Cock Ring uvádza, že ide o nehnuteľnosť uvedenú v zozname II. stupňa ochrany, ktorá sa nachádza v Cop Hill Side, Slaithwaite. Datuje sa do 18. storočia.

Tvoria ho dve bývalé chaty a stodola a od roku 1985 je vyhlásený za chránenú pamiatku. Nehnuteľnosť s výhľadom na údolie Colne bola odvtedy zmodernizovaná a upravená. Nie je jasné, ako a prečo dostala práve takéto pikantné pomenovanie.

Viac o téme: GoogleRing Cock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu