Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najväčší bizár posledných dní: Japonec utratil tisíce, aby vyzeral ako kólia: Pozrite na neho!

Toko-San v obleku psa
Toko-San v obleku psa (Zdroj: Youtube/動物になりたい)

TOKIO - Až chorobný milovník psov zaplatil japonskej spoločnosti za kostým psa v životnej veľkosti v prepočte tisícky eur. Bol to jeho celoživotný sen. Aspoň takýmto spôsobom sa chcel priblížiť k životu, akým žije jeho obľúbený štvornohý domáci miláčik. Dá sa vôbec ešte viac milovať zvieratá?

Muž menom Toko-san si splnil svoj celoživotný sen. Konečne sa stal zvieraťom, presnejšie, vyzerá ako zviera. Tento Japonec bol ochotný zaplatiť v prepočte takmer 14 000 eur firme Zeppet, ktorá mu na vyrobila kostým psa na mieru, uvádza Toronto Sun. Na prvý pohľad sa tak stal naozaj psom. 

Výroba obleku trvala štyridsať dní. Problém bol akurát v tom, aké plemeno vybrať, aby to vyzeralo reálne. San sa rozhodol pre kóliu dlhosrstú. Napokon, je to jeho obľúbená rasa. "Musel som uvažovať nad väčšou rasou. Keď som na štyroch, som veľký asi ako kólia, preto som sa rozhodol práve pre túto rasu. Navyše ju považujem za najkrajšie plemeno. V tom obleku potom vyzerám prirodzene," vysvetlil. 

Začiatkom apríla sa na YouTube objavil bizarný videoklip mladíka oblečeného v kostýme kólie. Zachytáva ho, ako stojí na všetkých štyroch pred kamerou a v pozadí hrá veselá hudba. Potom zdvihne pravú labku, aby pozdravil a začne sa váľať po podlahe. 

Zatiaľ čo niektorí užívatelia kostým chválili, pretože im pripadal ako skutočný pes, iní povedali, že vyzerá neprirodzene. "Bez ohľadu na to, koľko peňazí ste minuli, nikdy nebudete vyzerať ako skutočný pes." Zeppet je japonská spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu kostýmov pre televízne reklamy a filmy. Jej hovorca sa na adresu Toko-sana vyjadril, že sa snažili o čo najrealistickejší vzhľad plemena kólie. "Vďaka vám som si mohol splniť sen! Je zo mňa zviera! Sú tu isté obmedzenia, ale v obleku sa môžete pohybovať. Ak sa však príliš hýbete, nebudete vyzerať ako pes," dodal svojrázny Japonec. 
 

Viac o téme: PesKóliaJaponsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu