Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Mission Impossible v podaní opice a psa: Dostali chuť na čipsy, ale ako ich ukoristili!

Pes a opica sa snažia o spoluprácu.
Pes a opica sa snažia o spoluprácu. (Zdroj: Twitter/Tarana Hussain)

NAÍ DILLÍ - Aj vo zvieracej ríši existujú priateľstvá a pomoc blížnemu. I keď v tomto prípade by sa dalo povedať, že ide skôr o krádež. Dva druhy, ktoré sa vo voľnej prírode ani nemajú ako stretnúť, spravili neuveriteľnú kooperáciu, ktorá bola navyše zaznamenaná na videu.

Opica a pes sa postarali o perfektnú spoluprácu, ktorá priniesla aj vytúžené ovocie. "Zločinecké duo" bolo spočiatku videné v blízkosti obchodu v centre Naí Dillí, informuje NDTV. Nič nenasvedčovalo tomu, že sa o chvíľu odohrá krádež. Pes podišiel k stojanu, na ktorom boli zavesené balíky čipsov. Obe zvieratá boli zrejme hladné, alebo možno len maškrtné, pretože opica vyliezla svojmu parťákovi na chrbát a snažila sa ukoristiť jeden balík. Video bolo zdieľané na Twitteri a okamžite si získalo množstvo obdivovateľov. 

Užívatelia reagovali veselými komentármi o vlastných priateľstvách. "Keď som to videl, spomenul som si na svojho kamaráta. Čistá tímová hra," napísal.

Nerozlučná dvojica

Hoci sa na prvý pohľad môže zdať, že opice a psy nemôžu byť kamarátmi, čoraz viac podobných videí na sociálnych sieťach túto teóriu vyvracia. Video, na ktorom opica jazdí na kamarátovi psovi, sa pred dvoma rokmi stalo virálnym na sociálnych sieťach. Na Youtube získalo viac ako 17 000 lajkov.

Viac o téme: PesOpica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu