Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muža (42) vytočila kamarátka (37) s výhodami: To, čo raz spravila pred sexom, teraz rieši súd

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BIELEFELD - Súd v západnom Nemecku uznal ženu (39) vinnú zo sexuálneho napadnutia a uložil jej šesťmesačný podmienečný trest za úmyselné poškodenie kondómov svojho partnera (42). Pri vynesení rozsudku sudca uviedol, že nezvyčajný prípad patril do skupiny "krádeže", no tentoraz ho vykonala žena.

V prípade, ktorý súd označil za historický, bola nemenovaná žena obvinená zo sexuálneho napadnutia po tom, ako svojmu partnerovi prepichla kondómy bez jeho vedomia alebo súhlasu. Rozsudok bol vynesený na krajskom súde v meste Bielefeld na západe Nemecka, uvádza Bild. 

Muža (42) vytočila kamarátka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Cez online zoznamku

Dvojica boli priatelia s výhodami, ktorí sa spoznali cez online zoznamku a začiatkom roka 2021 začali mať neformálny sexuálny vzťah. Podľa výpovede si žena vytvorila hlbšie citové puto, ale vedela, že jej partner po plnohodnotnom vzťahu netúži. Potajomky sa jej podarilo urobiť diery do balenia kondómov, ktoré mal položené na nočnom stolíku. Dúfala, že otehotnie, no jej snahy boli márne. Napriek tomu sa mala po čase svojmu sexuálnemu partnerovi ozvať s tým, že je tehotná a že zámerne poškodila kondómy. Teraz už bývalý partner podal na ňu trestné oznámenie. Neskôr sa sama priznala k pokusu o jeho zmanipulovanie.

Muža (42) vytočila kamarátka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Hoci sa prokurátori a súd zhodli na tom, že v tomto prípade bol spáchaný trestný čin, spočiatku si neboli istí, aké konkrétne obvinenia majú vzniesť voči obžalovanej. "Dnes sa tu píše história," povedala sudkyňa Astrid Salewskiová. Po prvom vyšetrovaní, či trestný čin predstavoval znásilnenie, Salewskiová rozhodla, že obvinenie zo sexuálneho napadnutia je najvhodnejší termín na vznesenie obžaloby.

Muža (42) vytočila kamarátka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

"Takzvaná krádež sa zvyčajne vyskytuje, keď muž počas pohlavného styku tajne odstráni kondóm, bez toho, aby o tom jeho partnerka vedela. Toto ustanovenie platí aj v opačnom prípade. Kondómy sa stali neúčinnými bez vedomia alebo súhlasu muža," uviedla vo svojom rozhodnutí sudkyňa. 

Viac o téme: SexKondómSexuálne obťažovanieNemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu