Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neslušná FOTO z festivalu pobúrila ľudí: Keď zistili, aká je pravda, nechceli veriť

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Reddit/topredditbot)

LONDÝN - Fotografia z hudobného festivalu zdieľaná na Reddite síce pôsobí poburujúco, pretože to vyzerá tak, že mladá žena otŕča ostatným zadok. Pri bližšom pohľade však zistíte, že autor záberu iba šikovne využil dobrý uhol pohľadu. Výsledkom je dokonale mätúca ilúzia, ktorá si získala veľkú pozornosť a vyvolala vlnu komentárov.

Fotka zdieľaná na Reddite s opisom "sebavedomá dáma na festivale" odhaľuje na prvý pohľad oveľa viac, ako znesie oko užívateľa. Zachytáva totiž brunetku, ktorá leží na bruchu na trávniku a okolitému svetu vystavuje na obdiv svoj nahý zadok. Až po dôkladnom prezretí fotografie zistíte, že odhalené pozadie sú v skutočnosti prekrížené nohy patriace človeku v krátkych nohaviciach, ktorý sedí na stoličke za spomínanou slečnou. 

Neslušná FOTO z festivalu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit/topredditbot)

"Myslela som si, že ide naozaj o príliš sebavedomú ženu až do chvíle, kým som si záber nepriblížila," priznala jedna z užívateliek. Ďalší uviedol, že mu trvalo asi desať sekúnd, kým pochopil, že nejde o ženský zadok. 

Jedna osoba poznamenala, že "videla nohu a stoličku a stále trvalo dlho, kým pochopila, ako je na obrázku všetko rozmiestnené a ktorá časť ku komu patrí". Iný priznal, že aj keď vie, čo v skutočnosti fotograf zachytil, aj tak nedokáže presvedčiť svoj mozog, že nejde o veľký ženský zadok.  

Viac o téme: FestivalZadok Optická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu