Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladík meškal do práce 7,5 hodiny! Svojou výhovorkou dostal kolegov do kolien

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Každému sa už zrejme stalo, že neprišiel do práce načas z rôznych dôvodov. Lenže z vysvetlenia muža, ktorý dorazil až na konci pracovnej doby, zostáva mnohým rozum stáť. Úprimnosť autora výroku však zabáva mnohých užívateľov sociálnej siete, pričom viacerí ocenili, že sa aspoň nesnažil vymýšľať nezmyselné výhovorky a povedal pravdu.

Mladík, ktorý dorazil do práce so 7,5 hodinovým meškaním, odôvodnil svoj neskorý príchod skutočne bizarným vysvetlením. "Mladý chalan, s ktorým pracujem, prišiel do práce o 7,5 hodiny neskôr. Ospravedlnil sa a povedal, že zaspal. Hahahahahahahahahaha," zverejnil historku na Twitteri jeho kolega. Mnohí z nás už určite tiež niekedy zaspali do práce, no väčšinou meškali maximálne hodinu. Spomínaných 7,5 hodín je preto asi zrejme rekord. 

Mnohí užívatelia sa zverili so svojimi vlastnými skúsenosťami. "Jeden muž u nás v práci neprišiel načas, lebo nepočul svoj budík. Tak si kúpil nový," napísal jeden. "Prišiel som raz neskoro do nočnej šichty, lebo som spal bez prestávky 16 hodín," znelo ďalšie úprimné priznanie. "Mňa raz vyzdvihli dodávkou, zaspal som a prespal som tam celý čas, kým ostatní štyri hodiny pracovali. Prespal som aj celú cestu domov. Nie je to nič veľké a duchaprítomné, ale je to súčasť života," priznal sa ďalší. 

Viac o téme: PrácaMeškanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu