Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Na farme sa narodilo bizarné kozliatko: Tento zázrak nám zoslal Všemohúci Boh!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CIRIS - Na malej farme v Turecku sa narodilo jedinečné kozie mláďa, ktoré je bez srsti a má uhlovo čiernu pokožku. Jeho dvojička sa narodila bez zjavných abnormalít. Podľa majiteľov farmy sa o mláďa starajú ako o dieťa, dokonca ho obliekajú do šiat po vnúčatách.

Huseyin a Aysel Tosunovci pracujú v poľnohospodárstve a v dedine Ciris v južnej provincii Mersin sa venujú chovu zvierat. Nedávno jedna z ich kôz otehotnela a porodila dvojičky. Kým jedno z dvojčiat vyzeralo úplne normálne, druhé farmárov ohromilo. Narodilo sa totiž úplne bez srsti, s tmavočiernou, vráskavou pokožkou. 

 

Adhi dhaqato ku nool magaalada Mersin ee dalka Turkiga, ayaa waxaa mucjiso ku noqotay markii uu dhashay neef gabi...

Posted by SSN on Wednesday, April 6, 2022

O túto jedinečnú kozu sa manželia intenzívne starajú. Neustále ju udržiavajú v teple, obliekli ju do šiat ich vnúčat a prvé dni ju kŕmili z fľaše. Správy o narodení zmutovanej kozičky sa rýchlo rozšírili po okolí. Miestni obyvatelia sa prišli pozrieť na nový, netradičný prírastok. "Mám 67 rokov a toto je prvýkrát, čo som sa s niečím podobným stretol. Všemohúci Boh sem poslal tento zázrak. Videli sme dvojhlavé zviera, ale nikdy sme nevideli nič podobné, ako je toto," povedal príbuzný dvojice Suleyman Demir. 

Aysel kozliatko poriadne rozmaznáva. "Beriem ju k jej matke, aby sa nadojčila. Obliekam ju do šiat mojich vnúčat. Ak je treba, prinesiem ju do domu a nakŕmim. Prvýkrát vidím niečo takéto. Starám sa o ňu ako o dieťa," priznala. 

Viac o téme: KozaMutantTurecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu