Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hrôzostrašné VIDEO: Dievčina ukázala, čo sa jej stalo počas pôrodu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SAN FRANCISCO - Užívateľka TikToku sa preslávila po tom, ako sa na sociálnej sieti podelila so svojím zážitkom počas pôrodu. Tlačila totiž tak silno a intenzívne, až jej jedno oko vybehlo z jamky. Trvalo vraj niekoľko týždňov, kým sa vrátilo do normálu.

Dvadsaťtriročná Bethany Collinsová nedávno porodila svoje prvé dieťa - dcérku Phoebe. Vo svojom videu prezradila, že sa to nezaobišlo bez komplikácií; počas pôrodu totiž tlačila tak silno, že jej ľavé oko doslova vybehlo von z jamky. Prítomný lekár uviedol, že ešte nikdy nič také nezažil. Po šiestich týždňoch sa ale vraj oko vrátilo do svojej pôvodnej polohy. 

@clydestinks69 My doctor said, “wow, I’ve never seen this happen before! 🧐🤨” but now I have miss Phoebe 💗 & yes, my eye went back 6 weeks later 🥳 #greenscreen #fyp #babiesoftiktok #pregnanttiktok #pregnant ♬ original sound - 🍄

Problémy s očami nie sú počas pôrodu ničím nezvyčajným. Podľa odborníkov sa u mnohých žien vyskytnú tzv. krvavé oči. "Tlačenie a veľká námaha vynaložená počas pôrodu zvyšujú krvný tlak, čo môže spôsobiť prasknutie cievok a následné začervenané oči. Väčšinou ale tento stav do dvoch týždňov zmizne," píše sa na stránke BabyCenter

Potvrdzujú to aj výpovede samotných rodičiek. "Moje oči tiež krvácali počas toho, ako som tlačila. Vyzerala som naozaj strašne," napísala jedna užívateľka. Lekári preto radia, že najlepšie je počas tlačenia zavrieť oči. 

Viac o téme: PôrodTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu