Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tínedžer nastražil v dome pascu: Ohromujúce odhalenie! Skrytá kamera prichytila sestru pri....

(Zdroj: TikTok/komodosafety)

NEW YORK - Video zverejnené na TikToku zachytáva, ako istý tínedžer usvedčil mladšiu sestru z krádeže peňazí v dome. Zábery vyvolali polemiku o používaní bezpečnostných kamier v domácnostiach. Na ich nedovolenú inštaláciu upozornili aj ľudia, ktorí si prenajímajú nehnuteľnosti cez Airbnb.

Užívateľ sociálnej siete KomodoSafety sa pochválil videom, na ktorom jeho mladšia sestra kradne peniaze v ich dome. "Použil som skrytú kameru, aby som prichytil sestričku, ako mi kradne peniaze, ale ľudia ma kritizujú za to, že som na ňu prichystal pascu," uvádza sa v príspevku, ktorý bol nakrútený vlani v auguste. Vo videu vidno, ako mladík zapojil skrytú kameru a vložil 50-dolárovú bankovku do lakťovej opierky kresla, na ktorom rád spáva. Pripravené zariadenie krátko nato zachytilo dievčinu, ako podíde k pohovke a nájde peniaze. 

 

A TIKTOKER used a hidden camera to catch his sister allegedly stealing her money but was slammed online for apparently...

Posted by Daily Star Post on Friday, February 25, 2022

Užívatelia však autora videa za takéto správanie odsúdili a jasne mu dali najavo, že nemal nechávať peniaze na mieste, kde majú prístup deti. "Nenechávajte svoje peniaze na očiach," odporučila jedna osoba. Iní boli ohromení, že Tiktoker nechal v dome voľne pohodenú takú veľkú sumu. Niektorí spochybnili, či dieťa vôbec peniaze ukradlo, pretože to vyzerá tak, že ich iba našlo. KomodoSafety neskôr nahral druhý klip, v ktorom ukryl peniaze pod soľ a skrytú kameru umiestnil blízko rúry. Zariadenie zachytilo ženu, ktorá si ich vzala. 

Príspevky užívateľov sociálnych sietí, ktoré vznikli z nahrávok domácich kamier, zaplavujú internet čoraz častejšie. Na používanie týchto bezpečnostných zariadení by však mali zabudnúť všetci, ktorí ponúkajú na prenájom svoje nehnuteľnosti. Len nedávno sa v tejto súvislosti podelila o svoju nepríjemnú skúsenosť školská psychologička Brittany Walshová (25). V Airbnb kúpeľni totiž našla skrytú kameru, ktorá vyzerala ako nabíjačka. Hneď, ako podozrivý predmet objavila, kontaktovala políciu. Nie je známe, kto zariadenie do bytu umiestnil. Zástupcovia spoločnosti Airbnb uviedli, že celý incident vyšetrujú. "Naša spoločnosť prísne zakazuje použitie skrytých kamier a nahrávacích zariadení akéhokoľvek druhu v súkromných priestoroch, ako sú kúpeľne a spálne. Toto obvinenie berieme mimoriadne vážne a náš špecializovaný bezpečnostný tím to dôkladne vyšetruje." 

Viac o téme: ZlodejKrádežSkrytá kamera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu