Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Blondínka si pozrela VIDEO zo skrytej kamery a musela sa smiať na tom, čo zadreli údržbári

(Zdroj: TikTok/kathopejones)

OMAHA - Sto ľudí, sto chutí. O platnosti tejto frázy sa presvedčila žena, ktorá zverejnila na TikToku zábavné video. Pri jeho pozeraní sa ona ani užívatelia neubránili smiechu. Zábery zachytávajú dvoch údržbárov, ktorí kritizujú ženin ružový dizajn v dome.

Domov je miesto, ktoré si môžete zariadiť a dekorovať podľa svojich predstáv. To sa však nemusí páčiť každému, čoho príkladom je aj dvojica údržbárov, ktorí dali najavo svoj názor na ružový dizajn interiéru. Zo zábermi sa podelila Kat Hope Jonesová z americkej Nebrasky na TikToku. V tom čase nebola doma, všetko ale zachytila kamera na sledovanie jej psa Hudsona. "Všetko je ružové, chladnička, práčka... všade má ružové sr*čky," povedal jeden z údržbárov. "Fuj," dodal druhý a obaja sa vzdialili od kamery.

@kathopejones Turns out the maintenance guys at my apartment had opinions about my interior design #caughtoncamera #pink #girlyapartment ♬ original sound - Kat Hope Jones

Kat sa pri pozeraní záznamu neubránila smiechu a zdá sa, že ani ostatní užívatelia. "Môžu mať svoj vlastný názor, nie každému sa páči to isté," skonštatovala jedna osoba. K veci sa vyjadril aj nemenovaný údržbár. "Pracujem v tomto odvetví už desať rokov a môj rozum mi hovorí, aby som sa vždy správal, ako keby vo vnútri bola kamera, aj keď ju nevidíte," vyhlásil. 

@kathopejones It’s fantastic #barbie #barbiegirl #happykat #starringrockhudson #yuckypinkapartment #girlygirl #blonde #blondeshavemorefun #foryou #foryourpage #fypシ ♬ Barbie Girl - Aqua

Jonesová v ďalšom videu uviedla, že zábery ju pobavili. Pri tejto príležitosti vyzvala komentujúcich, aby sa k pracovníkom správali s rešpektom. "Páči sa mi, že nie si naštvaná, je to veselé. Každý má iný vkus, ale inak je to roztomilý dom," napísal jeden užívateľ. 

Viac o téme: Skrytá kameraúdržbár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu