Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poriadne desivé VIDEO z krčmy! To, čo sa stalo pri zákazníkoch na stole, im vyrazilo dych

(Zdroj: Youtube/To The Point)

DUNSTABLE - Manažérka hotela White Swan Inn v anglickom Dunstable sa podelila o šokujúce zábery z bezpečnostnej kamery nakrútené v hotelovom hostinci. V tejto prevádzke pracuje už dvadsať rokov a počas tohto obdobia si vraj všimla viac podivných vecí. Domnieva sa, že majú súvislosť s dávnou minulosťou, keď v podzemných priestoroch tejto budovy väznili ľudí.

Natasha Magnanová (37) zverejnila zábery z bezpečnostnej kamery hotela, kde pracuje ako manažérka. Nakrútené boli v hostinci 13. februára zhruba o 19:30 a zachytávajú troch mužov, ktorí sedia okolo stola a rozprávajú sa. Zrazu ich rozhovor preruší pohár, ktorý náhle spadol zo stola bez toho, aby sa ho niekto dotkol. Magnanová upozorňuje najmä na záhadný tieň, ktorý sa mihne v zábere práve vedľa padajúceho pohára. "Už mnoho mesiacov sa tu deje veľa strašidelných vecí. Ale tentoraz sme to zachytili aj na kameru," hovorí s tým, že naposledy mala pocit, že ju niekto sleduje. 

Na prítomnosť "duchov" ju upozornili už aj niektorí zamestnanci a zákazníci. Budova hotela má tristo rokov a v minulosti slúžila ako policajná stanica. Stále sa v nej nachádzajú pôvodné betónové postele, na ktorých spávali väzni. Natasha zverejnila video na sociálnej sieti, pričom jeden užívateľ ho okomentoval slovami, že to vždy bola strašidelná krčma. 

"Upratovačka mi povedala, že videla muža oblečeného v hnedom kabáte, šéfkuchár si zas všimol postavu, ktorá kráčala popri krbe blízko miesta, kde sa prevalil ten pohár. V minulosti sme počuli aj bláznivé príbehy o sivej pani, ktorá kráčala hore-dole po byte na poschodí," vraví manažérka. Na obhliadku budovy už pozvali jasnovidca, aby sa pokúsil zistiť, čo sa vlastne v hoteli deje. 

Viac o téme: DuchHotelKrčma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu