Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Milenci si chceli okoreniť sex: Mladík si nasadil na penis... AU, hneď bol koniec zábavy!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

BANGKOK - Tridsaťročný mladík, ktorý je v hlavnom meste Thajska známy pod prezývkou Boss, si nedávno vo svojom dome užíval s jednou ženou. Tá sex chcela okoreniť navlečením zámku na partnerov penis. Zábava sa skončila v momente, keď úd začal opúchať. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako osemnásť rokov.

Milenka v tej chvíli utiekla a Bossovi po márnom hľadaní kľúčika od zámku nezostávalo nič iné, ako zavolať pomoc, uvádzajú ASEAN NOW. Dobrovoľní hasiči sa asi dvadsať minút snažili kovovú zámku prerezať, ale bez úspechu. Neostávalo im preto nič iné, než nájsť kľúč. 

FOTO Milenci si chceli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ten sa napokon podarilo nájsť a zámok z mužovho penisu pomaly uvoľnili. Bossov pohlavný orgán po chvíli začal odpúchať a vrátila sa mu aj normálna farba. 

FOTO Milenci si chceli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V Thajsku sa stalo niečo podobné aj v júli tohto roka. Muž (38), ktorý ešte býval s matkou, sa tiež zvykol uspokojovať uzamknutou zámkou. Jedného dňa sa mu však zasekla pri koreni penisu a dopadol podobne ako mladík so zámkou. Mame sa to ale hanbil povedať. Po čoraz intenzívnejšej bolesti, ktorú trpel dva týždne, nakoniec vyhľadal pomoc lekára. Podľa informácií z nemocnice, kde bol prevezený, ho doktori zbavili kladky aj bolesti, ale jeho penis už bude navždy zdeformovaný. 

Viac o téme: SexPenisThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu