Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Žena ukryla medzi plyšákmi živé zviera: Ľudia sú zúfalí, nevedia ho nájsť! Skúsite to?

(Zdroj: TikTok/5crazycats)

LONDÝN - Majiteľka piatich mačiek šikovne ukryla jednu z nich medzi hromadu plyšových hračiek a požiadala užívateľov, aby ju našli. Hádanka zmiatla mnohých, pričom niektorí dokonca vyjadrili pochybnosti, či je vo videu skutočne živé zviera.

Gosia obľubuje mačky a má ich až päť. Volajú sa Foxy, Bacon, Harry, Larry a Szymon. Z videa, ktoré zverejnila na sociálnej sieti, vyplýva, že jej domáci miláčikovia majú vďaka svojej srsti úžasné maskovacie schopnosti. A zrejme ich aj potrebujú, pretože ich majiteľka vo svojom príspevku naznačila, že chová zvieratá v domácnosti napriek zákazu majiteľa nehnuteľnosti, ktorú si prenajíma. Vo videu s názvom "Keď príde na kontrolu nájomca, ktorý nepovoľuje domáce zvieratá", položila jednu zo svojich mačiek medzi plyšové hračky a vyzvala užívateľov, aby ju našli. "Vidíte Larryho???" pýta sa. 

@5crazycats

Did I hide my cat well??? #funny #viral #fypシ #petlover #crazycatlady #kitten #foryou #funnycats #trending

♬ original sound - animalsdoingthings

Pohľad na posteľ je skutočne mätúci. Medzi rôznymi zvieratkami je síce aj mačka, ale vôbec nevyzerá ako živý tvor a dokonale zapadá medzi leňochoda, kačku, pikachu, medvedíka, opicu  a ďalšie plyšové hračky. "Chceš mi povedať, že v tomto videu je živé zviera? Pozerám to už siedmy raz a niečo mi tam nesedí," uviedla Princess Bean. Niektorým užívateľom s orlími očami sa však nakoniec podarilo Larryho nájsť. "Myslím, že ho vidím vykúkať cez nohu medveďa pod hlavou čiernej mačky," napísala Tina Morlandová a Gosia potvrdila, že má pravdu. Zároveň dodala, že v ďalšom videu sa pokúsi skryť všetky svoje mačky. 

FOTO Žena (27) ostala v šoku z toho, čo našla vo vianočnom stromčeku: Vidíte to tam aj vy?

Príspevok zverejnila v období, keď britská vláda oznámila zmeny týkajúce sa zákazu držania zvierat v prenajatých nehnuteľnostiach. Od januára ho totiž už nájomcovia nebudú môcť vydávať. Ak nájomník písomne požiada nájomcu, že chce mať v jeho nehnuteľnosti domáce zviera a nájomca bude chcieť žiadosť zamietnuť, musí to urobiť iba písomne a na nesúhlas musí zároveň poskytnúť adekvátny dôvod.

Viac o téme: MačkaHádankaOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu