Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Tínedžerke (19) neverili, že je tehotná: Keď uvidíte jej bruško, pochopíte

(Zdroj: TikTok/sofiacavacini)

HUNTERTOWN - Autorka TikTok videí Sofia Cavaciniová, ktorá pravidelne dokumentovala svoje tehotenstvo, vyvolala u mnohých užívateľov podozrenie, že ho len predstierala. Jej bruško totiž vyzeralo v siedmom mesiaci tak, ako keby prehltla pár hráškov. Ich pochybnosti sa však pred niekoľkými mesiacmi definitívne rozplynuli.

Niektoré ženy prejdú tehotenstvom bez toho, aby sa im výrazne zmenila postava. Je to aj prípad Sofie Cavaciniovej z americkej Indiany. Nastávajúca mamička pravidelne ukazovala svojim priaznivcom tehotenské bruško, ktoré však bolo aj v pokročilom štádiu gravidity veľmi malé. Mnohí ju preto podozrievali, že všetko iba finguje, aby upútala pozornosť. "Nie je tehotná, tá hrčka nerastie," napísal jeden užívateľ. 

@sofiacavacini

Posting next update in 2 weeks! ##fyp ##foryou ##pregnancy ##pregnant ##36weekspregnant ##babybump

♬ Lights Are On - Tom Rosenthal

V marci však Sofia, ktorá otehotnela ako 19-ročná, porodila zdravé bábätko a dokázala tak, že nič nepredstierala. Viaceré užívateľky priznali, že jej závidia, pretože brucho, aké mala ona v siedmom mesiaci, majú vždy, keď sa dobre najedia. 

@sofiacavacini

Reply to @_jcprivv.8 ##fyp ##foryou ##pregnant ##momsoftiktok ##baby

♬ original sound - Sofia Cavacini

Niektoré sa tiež podelili s vlastnými skúsenosťami. "U mňa to bolo podobné. Moje tehotenstvo bolo vidieť, až keď som bola v deviatom mesiaci," napísala jedna. Niekto si v tejto súvislosti spomenul na júlový prípad 23-ročnej Lavinie Stantonovej, ktorá zistila, že je tehotná až v okamihu, keď začala pociťovať pôrodné kontrakcie. Našťastie ju stihli rýchlo previezť do nemocnice, kde priviedla cisárskym rezom na svet svoje prvé dieťa. 

Viac o téme: Tehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu