Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Rodina pri upratovaní po starej mame objavila starú súpravu na šnupanie kokaínu: Stala sa hitom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Mnohým sa pri spomienke na starých rodičov vybavia chutné koláče či ovocie, ktoré si u nich nazbierali na záhrade. Iba málokto by ale čakal, že u svojej starej mamy objaví súpravu na šnupanie kokaínu. Dôkazom, že nejde o nijakú fikciu, je táto žena. Sadu, ktorá pochádza zo sedemdesiatych rokov, našla jej vnučka.

Pri upratovaní vecí po starých rodičoch môžete nájsť skutočne čokoľvek. Určite by ste ale nečakali sadu na kokaín, ktorú objavila nemenovaná žena. Jej súčasťou bola malá sklenená nádoba na lieky a lyžička s naberačkou, ktorá bola pripevnená k veku. V sade bol tiež kúsok achátového kameňa, ktorý mohol slúžiť ako podložka pod "materiál", a žiletka, ktorá mala "materiál" pripraviť na použitie. Okrem toho bola v balení aj tuba na šnupanie. 

VIDEO Blondínka sa nadrogovala, keď si privoňala k tomuto kvetu: Jedna z najdesivejších drog!

Toto všetko sa nachádzalo v na prvý pohľad nenápadnom hnedom semišovom vrecku. "Moja kamarátka upratovala veci svojej babičky a našla túto starú súpravu kokaínu zo 70. rokov," píše sa v príspevku, ktorý bol zverejnený na stránke Reddit. 

Aj keď sa môže zdať, že ide o pomerne ojedinelý nález, opak je pravdou. "Našiel som niečo podobné, ale bolo to niekoľko fotografií môjho starého otca s doslova hromadou koksu, na štýl Scarface. Netreba dodávať, že som bol veľmi šokovaný," napísal jeden z komentujúcich.

Viac o téme: DrogaKokaín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu