Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tínedžerka tajne navštívila svojho priateľa na internáte: VIDEO je hitom, pozrite na jeho reakciu

(Zdroj: TikTok/laurenzarras)

NEW YORK - Na internete sa objavilo video, ktoré rozdeľuje ľudí na dva tábory. Isté dievča prekvapilo svojho priateľa na vysokej škole. Otázka znie, či sa mladík nečakanej návšteve priateľky potešil alebo nie. O svoj názor sa podelilo obrovské množstvo ľudí, video doposiaľ získalo státisíce komentárov.

Video, ktoré má už viac ako 55 miliónov zhliadnutí, zachytáva okamih, ako Lauren Zarrasová prekvapí svojho priateľa Robbieho bývajúceho na internáte. Malo by ísť o príjemný moment, ktorý poteší snáď každého. Namiesto toho sa však video stalo populárne kvôli niečomu inému. Mnoho užívateľov si totiž myslí, že mladíkovi pri pohľade na svoju polovičku tak trochu zamrzol úsmev na tvári. 

Muž dovolil manželke, aby ho podviedla: Trpko to oľutoval, stalo sa to, čo ani v najmenšom nečakal

Na záberoch je vidieť, ako sedí na gauči s ďalšími tromi dievčatami, keď do miestnosti vstúpi Lauren. Asi na zlomok sekundy pôsobí šokovane, ale potom sa usmeje a postaví sa, aby objal svoju priateľku. Niektorí si myslia, že jeho reakcia bola príliš odmeraná, nie dostatočne vzrušená. Užívatelia zároveň pozorujú reakcie dievčat sediacich na pohovke a pýtajú sa prečo napríklad drží jedno z nich Robbieho telefón. "Prečo ju objal, ale nepobozkal? Má dievča sediace vedľa neho ruku na jeho chrbte?" zaujímajú sa. 

@laurenzarras

robbie had no idea

♬ still falling for you - audiobear

Na tieto otázky sa pokúsila odpovedať samotná Zarrasová. "Láme mi srdce, že ľudia dokážu sledovať špeciálny okamih a vniesť doň toľko negativity. Rozmýšľajte, prosím, skôr, ako začnete niečo predpokladať o mojom vzťahu. Pokiaľ ide o telefón, mal ho v lone. Ďakujem však za vaše obavy," odkázala. Nie každému však jej slová stačili. "Možno to interpretujem nesprávne, ale ak sa 27 miliónov ľudí zhodne v tom, že sa niečo deje, potom neviem, čo vám mám na to povedať," napísala jedna osoba. "Jedného dňa sa pozrieš späť a porozumieš tomu, čo všetci hovoria," poznamenal ďalší komentujúci. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu