Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tínedžer (15) si chcel zvnútra zmerať penis: Neuveríte, ako to chcel urobiť a ako dopadol

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - V nemocnici University College Hospital London museli lekári operovať pätnásťročného chlapca, ktorý si do penisu vložil USB kábel. Našťastie sa zotavil a nasledujúci deň bol prepustený do domáceho ošetrenia. Podrobnosti nebezpečného sexuálneho experimentu zdokumentoval lekársky tím v časopise Urology Case Reports.

Do londýnskej nemocnice istí rodičia priviedli svojho mladistvého syna, ktorý sa sťažoval, že močí krv. Podľa lekárskej správy požiadal zahanbený chlapec o rozhovor s lekármi bez prítomnosti matky, kedy sa priznal, že si do penisu strčil USB kábel, pretože si chcel zmerať jeho dĺžku. Jeho experiment však zlyhal a kábel uviazol vo vnútri ako katéter. Pokusy o jeho vytiahnutie z tela nakoniec celú situáciu len skomplikovali, pretože kábel sa ešte viac zamotal a vo vnútri močovej rúry zostali obidve koncovky. 

Tínedžer (15) si chcel
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Následné röntgenové vyšetrenie skutočne potvrdilo, že v tele tínedžera sa nachádza gordický uzol z kábla, ktorý si vyžadoval rez v oblasti medzi genitáliami a konečníkom. Lekári predmet najskôr prestrihli a potom bezpečne vytiahli von. Pacient sa rýchlo zotavil a na ďalší deň ho prepustili. O dva týždne absolvoval kontrolu a v budúcnosti bude musieť podstúpiť pravidelné prehliadky. 

Mladíkovi uviazol penis vo fľaši s draslíkom: Nasledovalo neskutočné utrpenie

"Vkladanie cudzích predmetov do intímnych častí tela môže viesť k mnohým komplikáciám, od infekcií močových ciest až po poranenia močovej trubice," uviedol lekár Amr Raheem. Dôvodmi, prečo niektorí ľudia pristupujú k týmto inváznym praktikám, sú sexuálna zvedavosť a psychické poruchy, napríklad hraničné, schizoafektívne a bipolárne poruchy osobnosti. Podľa lekárov bol tínedžer inak v dobrej kondícii a zdravý bez anamnézy porúch duševného zdravia.

Viac o téme: PenisKábel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu