Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Vodič prišiel na STK, mechanik ju odmietol vykonať: Keď uvidíte jeho auto, pochopíte

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CLWYD - Pokiaľ sa chystáte na kontrolu STK, radšej si predtým vyčistite auto. V opačnom prípade môžete dopadnúť tak, ako majiteľ tohto vozidla. Pracovník v garáži mu na aute odmietol vykonať kontrolu, pretože bolo také špinavé, že sa k nemu nechcel ani len priblížiť.

Pracovník v garáži odmietol vykonať kontrolu STK na aute zákazníka jednoducho preto, že bolo príliš špinavé a plné odpadkov. Vo vozidle bola špina rôzneho druhu - od špinavého oblečenia cez zvyšky jedla až po použité tabakové vrecká. 

FOTO Žene strašne smrdelo auto: Otvorila kapotu, ukrývala to najšialenejšie tajomstvo

Automechanik nad vykonaním STK kontroly ani len nepremýšľal, pretože sa bál, že ešte niečo chytí. Následne uviedol, že vodič sa na jeho odmietnutí iba zasmial a odišiel, akoby žartoval. "Jeden poplatok za STK mi nestojí za to, aby som chytil čokoľvek, čo v tejto veci číha," vyhlásil zamestnanec. 

Napodiv, neporiadok nebol jedinou zvláštnou vecou na tomto konkrétnom aute. Niekto, kto si fotografie prezrel veľmi pozorne, si všimol aj strašidelnú tvár v zadnej časti auta. "Err... myslím, že vzadu môže byť nejaký človek? Pozrite sa mierne doľava od hornej časti sedadla vodiča, je tam veľmi bledá tvár," upozornil neznámy užívateľ. Každopádne sa zdá, že väčšina ľudí, ktorí videli stav auta, podporili zamestnanca garáže v jeho rozhodnutí. 

Viac o téme: AutomechanikSTK
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu