Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Oblečenie blondínky na turistickej atrakcii vyvolalo záchvaty smiechu: Ups, toto nedomyslela

(Zdroj: TikTok/alyxmeade)

LONDÝN - Istá Angličanka nedávno navštívila známu atrakciu Londýnske oko v britskej metropole. Neuvedomila si však, že má na sebe "nevhodné" oblečenie. Ľudí táto optická ilúzia mimoriadne pobavila a príspevok sa stal hotovou senzáciou.

Dievčina menom Alyx sa po jazde na vyhliadkovom kolese na brehu rieky Temža podelila so svojou "outfitovou" nehodou. Zábavné video má už viac ako 1,2 milióna zhliadnutí a tisíce pozitívnych reakcií. Dôvod jeho úspechu je pomerne jednoduchý. 

Nájdete na FOTO nádherné zviera? Väčšina ľudí to vzdala, nie je šanca!

TikTokerka sa na začiatku prechádza, aby predviedla to, čo považovala za dokonale upravenú vizáž a oblečenie. Na sebe mala biely crop top a krátke zelené legíny. "Keď si myslíš, že tvoj zelený outfit je roztomilý, ale chceš ísť na Londýnske oko," komentovala svoje zábery. Potom sa už objaví na turistickej atrakcii, kde sa usmieva, pričom si zjavne vôbec neuvedomuje, že jej na fotografii chýba spodná časť tela a kabelka. Zabudla totiž, že kvôli zelenej obrazovke zo záberov zmizne všetko, čo je rovnako zelenej farby. Presne také boli jej šortky.

@alyxmeade Green screen doing me dirty #MyIdoles #foryoupage ♬ original sound - clean sounds

Viacerí užívatelia priznali, že sú z príspevku zmätení. a nechápu, čo vlastne na ňom je. Alyx následne vysvetlila, ako to celé bolo. "Skôr, ako sa vydáte na Londýnske oko, urobia vám fotku pred zelenou obrazovkou, aby to vyzeralo tak, že ste na atrakcii s pekným pozadím." Ďalší ocenili, že ich blondínka varovala pred prípadným podobným trapasom. "Teraz som v Londýne, takže ďakujem za tento tip, aby som nemal oblečenú zelenú farbu," píše sa v jednom komentári. 

Viac o téme: LondýnOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu