Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Brunetka (21) pobúrila svojím oblečením staršie dámy v potravinách: Pozrite, čo sa im nepáčilo

(Zdroj: TikTok/mikaelatesta)

GOLD COAST - Mladá influencerka Mikaela Testaová je síce hviezdou OnlyFans, kde má množstvo fanúšikov, ale v uliciach mesta Gold Coast sa s priazňou okolia rozhodne nestretáva. Kvôli svojmu oblečeniu je často terčom kritiky a najmä starším dámam musí vysvetľovať, že žijeme v 21. storočí.

FOTO Kráska (26) zúri, kvôli oblečeniu ju nepustili do lietadla: V tomto chcela letieť

Austrálčanka Mikaela (21) sa na sociálnej sieti podelila o skúsenosti, s ktorými sa veľmi často stretáva v uliciach mesta Gold Coast. Počas nedávnej návštevy obchodu Woolworths, kde nakupovala potraviny so svojím priateľom Atisom, vraj na ňu vrhali staré babičky odpudivé pohľady. Dôvodom mala byť kratučká džínsová sukňa a mini svetrík. Mladá žena sa vraj bežne stretáva s takýmito reakciami okolia. "Úprimne povedané, som z toho zúrivá  a mám obrovskú úzkosť, keď idem kdekoľvek na verejnosť, pretože zakaždým sa na mňa pozerajú staršie ženy a posudzujú ma," sťažuje sa brunetka. 

@mikaelatesta

 

♬ original sound - Mikaela Testa

Spomenula aj májový "incident", keď ju pri návšteve tržnice jedna staršia dáma upozornila, že je oblečená ako striptérka. Aj vtedy mala na sebe džínsovú sukňu a biely top s ramienkami, z ktorého viseli šnúrky. Vtedy sa už neovládla a žene pripomenula, že žijeme v roku 2021 a ona má na sebe trendový outfit. K podobným konfrontáciám síce nedochádza veľmi často, ale negatívnym pohľadom čelí vraj každý deň. "Myslím si, že sa to deje takmer zakaždým, keď idem do nákupného centra alebo reštaurácie a oblečiem sa v trendovom oblečení, ktoré podľa mňa nosí väčšina mladých žien," hovorí influencerka.

@mikaelatesta

somebody come get their grandma

♬ original sound - Mikaela Testa

Na otázku, prečo majú ženy tendenciu komentovať jej oblečenie odpovedala, že to pramení z ich nedôvery a neistoty. "Stáva sa to zvyčajne vtedy, keď majú po boku svojich partnerov," dodala Mikaela s tým, že ženy žiarlia, keď sa ich muži pozrú na inú. 

Viac o téme: OblečenieInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu