Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rodičia šokovali ľudí v nákupnom centre: Keď uvidíte VIDEO, pochopíte prečo

(Zdroj: TikTok/wclipsto)

LOS ANGELES - Jeden z nakupujúcich sa na internete podelil o svoje zdesenie po tom, ako zbadal dieťa ležať na chladnej, tvrdej podlahe v jedálenskom kútiku nákupného centra. Jeho rodičia si zatiaľ užívali niečo malé pod zub. Zábery šokovali množstvo užívateľov TikToku. Kritizovali rodičovskú ľahostajnosť, ale aj to, že nikto z prítomných nezasiahol.

Vo videu zverejnenom na TikToku mladík menom Jay Gunna zachytil jednu dvojicu, ktorá položila svoje dieťa na podlahu v nákupnom centre. Urobili tak preto, aby sa mohli v pokoji najesť. Táto rodičovská technika muža viditeľne šokovala. "To myslia vážne?" okomentoval správanie mladých rodičov. 

@wclipsto

Lady lays her baby on the floor in the food court #fypシ #xyzbca #crazy #baby

♬ original sound - Jaygunna

Video zachytáva dieťa, ako sa krúti a kope na chrbte s hračkou v jednej ruke. Zdá sa však, že nie je príliš znepokojené, pretože nekričí ani neplače. Bizarná scénka i tak ale vyvolala pobúrenie, mnohí užívatelia totiž nedokážu pochopiť správanie rodičov. Niektorí boli zdesení z toho, že matke a otcovi očividne nezáleží na zdraví svojho dieťaťa a poukazovali na to, aké špinavé sú podlahy rušného nákupného centra. 

FOTO nákupného vozíka v obchodnom centre totálne zmiatlo ľudí: Viete ale prečo?

Hygienická stránka veci ale nie je jediným problémom. Ukázalo sa, že nikto v okolí, vrátane Jaya, k dvojici nepristúpil a nekonfrontoval ju. "To je také smutné, chúďa dieťa," napísala jedna osoba. "Neverím, že nikto nič nepovedal. Išiel by som rovno k nim a povedal, že je to neprijateľné," poznamenal ďalší užívateľ. 

Viac o téme: DieťaRodičiaNákupné centrum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu