Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Na benzínovej pumpe uniesli ženu! Keď uvidíte, ako sa zachoval očitý svedok, nepochopíte

(Zdroj: Facebook/South Salt Lake Police Department)

SOUTH SALT LAKE - Bezpečnostná kamera na čerpacej stanici v americkom štáte Utah zachytila koncom júna moment, z ktorého budete mať zmiešané pocity. Na záberoch je vidno, ako z parkoviska vybehne žena a beží k autu. Z pravej strany sa však rozbehne iný muž, ktorý sa ju snaží dohnať. Ukázalo sa, že išlo o únos. Iný chlap, ktorý bol toho svedkom, však nič nepodnikol, aby žene pomohol.

Na internet sa dostali zábery z bezpečnostnej kamery z parkoviska čerpacej stanice v meste South Salt Lake. Zachytávajú nízku ženu, ktorá sa rozbehla k jednému z áut a kričala o pomoc. Z pravej strany k nej však začal pribiehať muž, ktorý sa ju pokúšal zastaviť. Zastavil ju len pár centimetrov od neznámeho muža, ku ktorému bežala. 

Matka zverejnila hrozivé VAROVANIE: Rodičia, pozor, takto mi takmer uniesli syna!

Očití svedkovia policajtom povedali, že počuli ženu kričať. Video z bezpečnostnej kamery je síce bez zvuku, no zdá sa, že traja ľudia na ňom sa krátko rozprávajú. Nato žena vliezla pod auto a pokúsila sa uniknúť. Muž sa jej ale po chvíľke aj tak zmocnil. Svedok, ktorý práve tankoval len kúsok od incidentu, neurobil vôbec nič, aby únos zastavil. Podozrivý muž následne zdvihol ženu a prehodil ju cez plece, zatiaľ čo ona zúrivo kopala, kričala a bojovala, aby neúspešne unikla jeho zovretiu. Vhodil ju do červeného SUV a odišiel preč. 

Neskôr sa ukázalo, že podozrivým mužom je 22-ročný Carl Gravitt, ktorého polícia zatkla pre obvinenie z únosu, prečinu útoku, krádeže auta a prečinu držania drog. "Vo väzbe máme niekoho, kto je násilný a niekoho uniesol," uviedla hovorkyňa miestneho policajného oddelenia Danielle Croyleová. Spravodajská stanica KSL News informovala, že podozrivý muž chodil so svojou obeťou asi osem mesiacov. Policajti tento incident považujú za domáce násilie. Žena bola po oslobodení prevezená do nemocnice na lekárske vyšetrenie.

Viac o téme: únosBenzínová pumpa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu