Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Matka zverejnila hrozivé VAROVANIE: Rodičia, pozor, takto mi takmer uniesli syna!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Mamička z austrálskeho Sydney zverejnila mrazivé varovanie po tom, ako sa cudzí muž pokúsil nalákať do auta jej syna aj s kamarátom. Z policajnej správy neskôr vyplynulo, že títo dvaja chlapci neboli jediní, ktorí mali v tejto lokalite takúto nepríjemnú skúsenosť.

Po zverejnení príspevku istej Austrálčanky spozorneli najmä rodičia maloletých detí. Vystrašená žena v ňom totiž opisuje skúsenosť svojho syna, ktorý dorazil domov aj s kamarátom po tom, ako ich na predmestí Sydney v Manly Vale oslovil neznámy muž, dával im lízanku a ponúkal im odvoz vo svojom aute. Chlapci, našťastie, utiekli domov. Takto dobre sa to ale nemusí skončiť vždy. "Myslela som si, že by bolo dobré pripomenúť všetkým v komunite, aby sa o tom porozprávali s deťmi," napísala matka s tým, že je veľmi smutná z toho, že v susedstve sa pohybujú ľudia ako tento muž. 

Matka zverejnila hrozivé VAROVANIE:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

K incidentu došlo pred pár týždňami v sobotu popoludní zhruba o pol štvrtej. "Našťastie naši chlapci vedeli, že majú rýchlo reagovať a o všetkom nám povedali," doplnila autorka príspevku. Miestna polícia neskôr uviedla, že v sobotu bola privolaná hliadka aj k ďalšiemu podobnému incidentu, ktorý sa odohral v tej istej lokalite zhruba o siedmej hodine večer. "Apelujeme na každého, kto sa nachádzal v oblasti a má informácie o jednom z týchto incidentov, aby kontaktoval políciu," vyhlásil policajný hovorca.

Viac o téme: únos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu