Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

VIDEO otrasného prípadu zavšivavenia: Toľko parazitov vo vlasoch ste ešte nevideli!

(Zdroj: TikTok/nitpickerperth)

PERTH - Dostať vši je hotová katastrofa. Nielenže musíte znášať svrbenie hlavy, ale aj špecifickú vôňu špeciálneho šampónu či nekonečné vyčesávanie. Problém nastane obzvlásť vo chvíli, keď je vší príliš veľa. Svoje o tom vie TikTokerka, ktorá úspešne "odvšivila" zúfalú ženu.

Austrálčanka Sherrii, ktorá je na TikToku známa ako NitPickerPerth, pravidelne zdieľa praktické rady, ako sa čo najefektívnejšie zbaviť hníd a vší. Nedávno zdieľala video, na ktorom figuruje osoba so skutočne obrovským množstvom vší vo vlasoch. Sherrii priznala, že takýto vážny prípad ešte nikdy neriešila. Na záberoch vidno, ako parazity lezú po hlave klientky. Tá údajne vyskúšala všetko a navštívila viacero odborníkov.

@nitpickerperth

Part 3. #didntneedtoshaveit #lice #nits #piojo #kutu #fixedit #justaddwater #challengecomplete #stickyajudgments #bekind #mindyabusiness

♬ BS (feat. Che Lingo) - Milan Ring

Autorka videa ej oznámila, že má len dve možnosti - buď si oholí hlavu, alebo vyhľadá odbornú pomoc. Vybrala si to druhé. Tento konkrétny prípad bol veľkou výzvou dokonca aj pre Sherrii, pretože vlasy zákazníčky boli neuveriteľne zavšivené. Boli potrebné až tri sedenia na to, kým sa podarilo zbaviť ženu vší.

Viac o téme: Vši
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu