Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Modelka (26) dostala zákaz na sociálnej sieti: Jej nahnevané slová vás dostanú do vývrtky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Whitney Paige)

SAN DIEGO - Hrubé či nenávistné komentáre sú často mazané zo sociálnych sietí. Napriek tomu ale množstvo ľudí pociťuje značnú diskrimináciu, ako napríklad táto modelka z Floridy. Jej profil na Twitteri bol údajne zablokovaný len kvôli tomu, že je príliš sexi. Teraz má z toho hlavu v smútku.

Whitney Paige Venableová prehovorila o zablokovaní účtu na Twitteri v novembri 2020. V tom čase na sociálnej sieti pôsobila už vyše osem rokov. Dvadsaťšesťročná modelka, ktorá má na Instagrame 1,6 milióna sledovateľov, tvrdí, že bola šokovaná a cíti sa diskriminovaná za to, že je pekná. "Zákaz bol pre mňa úplným šokom, pretože som Twitter nikdy nepoužívala inak, ako na písanie komentárov k televíznym programom, ktoré som sledovala, alebo na zdieľanie fotografií z môjho instagramového účtu," prezradila. 

FOTO Modelka (26) dostala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Whitney Paige)

Jedného dňa zmenila Whitney svoju titulnú fotografiu na nevinný záber, na ktorom predvádzala svoju postavu, ale mala na sebe spodnú bielizeň. "A zrazu bol môj účet zablokovaný," sťažuje sa. Je si dokonca istá, že keby nebola taká pekná, jej profil by bol aj naďalej aktívny. "Som presvedčená o tom, že Twitter môj účet odstránil, pretože som príliš sexi a žiarliví ľudia, ktorí nie sú takí atraktívni, sa sťažovali alebo tvrdili, že propagujem sexuálnu aktivitu. Nie je to fér." 

Modelka podľa vlastných slov opakovane kontaktovala sociálnu sieť, aby sa proti rozhodnutiu odvolala, ale doteraz sa jej to nepodarilo. Nakoniec sa pokúsila založiť ďalší účet, no zistila, že jej IP adresa je zablokovaná, a tak si musela zaobstarať nový telefón a začať úplne od začiatku. "Cítim sa mimoriadne rozrušená, pretože som dokázala rozšíriť účet na takmer 100 000 sledovateľov a potom som dostala zákaz. Sledovatelia sa mi už nevrátia. Sťažovala som sa a sťažovala, ale nič sa nedeje. Nie je môj problém, že niektorí ľudia nie sú takí pekní ako ja," dodala Venableová, ktorá momentálne žije v Kalifornii. Twitter sa k prípadu stále nevyjadril.

Viac o téme: ModelkaWhitney Paige Venable
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu