Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Dôchodkyňa (60) vďaka DNA testu zistila, kto je jej skutočný otec: Vrah, po ktorom pátrala FBI!

Kathy Gillcristová netušila, že je dcérou vraha Zobraziť galériu (2)
Kathy Gillcristová netušila, že je dcérou vraha (Zdroj: Facebook/Kathy Sidebottom Gillcrist)

CAROLINA SHORES - Kathy Gillcristová zo Severnej Karolíny sa po šesťdesiatich rokoch života rozhodla, že prostredníctvom DNA testov zistí identitu svojich biologických rodičov. Vedela, že jej otec je slávny, netušila však, že nie je žiadnou hereckou či inou hviezdou. Na jej nepríjemné prekvapenie ide o zločinca, po ktorom pátrala FBI.

Kathy, ktorá bola adoptovaná ako dieťa, sa v roku 2017 rozhodla podstúpiť DNA test od kalifornskej firmy 23andMe zaoberajúcej sa genomikou, aby zistila identitu svojich skutočných rodičov. Urobila tak po tom, ako prestala učiť na strednej škole a odišla do dôchodku. Keď sa však dozvedela výsledok, zostala v šoku. Ukázalo sa totiž, že je pravdepodobne dcérou jedného z najhľadanejších a najznámejších vrahov v histórii. 

FOTO Dôchodkyňa (60) vďaka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Keď mi môj bratranec povedal, že mám veľmi slávneho otca, nepovedal mi, o koho ide," začína svoje rozprávanie Američanka. Konkrétne ide o Williama Bradforda Bishopa Jr., ktorý zmizol v roku 1976 po tom, čo kladivom brutálne zavraždil celú svoju rodinu. O tomto zistení dokonca napísala autobiografiu s názvom "Je to v mojich génoch" a povedala, že ju okamžite zasiahla jej fyzická podobnosť s Bishopom. Gillcristová je presvedčená o tom, že jej zmysel pre dramatickosť a ctižiadostivosť zdedila po svojom otcovi.

The story of Brad Bishop continues to unfold. I recently learned that I have living cousins on my paternal side. The DNA...

Posted by Kathy Sidebottom Gillcrist on Monday, 12 April 2021
 

Denník The New York Times napísal, že Bishop v roku 1976 opustil kanceláriu na ministerstve zahraničných vecí a zabil svoju manželku, matku a troch synov vo veku 5, 10 a 14 rokov. Telá potom podľa rekonštrukcie FBI naložil do auta a absolvoval šesťhodinovú cestu do Severnej Karolíny, kde ich nechal zhorieť v plytkom hrobe. Opustené auto nasiaknuté krvou bolo objavené o stovky kilometrov ďalej v Národnom parku Veľké dymové hory neďaleko Gatlinburgu v Tennessee. Bývalí kolegovia označili Bradforda za zanieteného čitateľa, odborníka v kempovaní a človeka, ktorý dlhé roky trpel nespavosťou. Je pravdepodobné, že tiež potreboval psychiatrickú starostlivosť. 

VIDEO Mladík si kúpil DNA test: Odhalenie ho posadilo na zadok, pozrite, čo je napísané v kolonke!

Kathy uviedla, že predtým vôbec nevedela, kto je. "Keď som si gúglila jeho meno, hneď mi vyskočili plagáty od FBI. Hoci urobil hrozné veci a moje srdce krvácalo pre jeho rodinu, musela som sa smiať nad iróniou toho všetkého," vyhlásila. Dokonca sa pokúsila porovnať svoju DNA so vzorkami, ktoré zhromaždila FBI, ale jej žiadosť bola minulý rok zamietnutá. Federálny úrad pre vyšetrovanie vo svojom vyhlásení uviedol, že ich záznamy DNA sú dôverné a obmedzené na orgány činné v trestnom konaní na účely identifikácie orgánov činných v trestnom konaní. 

Viac o téme: VrahFBIDNA test
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu