Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Mladík si kúpil DNA test: Odhalenie ho posadilo na zadok, pozrite, čo je napísané v kolonke!

(Zdroj: TikTok/kingnabil69)

WASHINGTON - Pátranie po pôvode svojich predkov môže priniesť prekvapivé informácie. V mnohých prípadoch v dôsledku toho ľudia čelia úplne novým faktom, ktoré otrasú ich životmi. V podobnej situácii sa ocitol Andy Nabil, ktorý sa prostredníctvom TikToku podelil o takmer neuveriteľnú skúsenosť s DNA testami.

Začiatkom tohto mesiaca sa Andy zapojil do TikTok iniciatívy, v ktorej sa užívatelia delia o svoje skúsenosti v súvislosti s absolvovaním DNA testov. Testovacie súpravy zaobstaral pre celú svoju rodinu ešte na Vianoce a čakal, ako to dopadne. Mladík netušil, že jeho otec nie je jeho biologickým otcom. Rodičia mu vždy hovorili, že jeho predkovia pochádzajú najmä z Francúzska a Anglicka, no test odhalil najmä írske korene a korene zo Stredného východu. Najšokujúcejšie zistenie však Nabil objavil v kolónke, kde bolo uvedené meno otca.

@kingnabil69

#stitch with @meezersqueezer #greenscreen My AncestryDNA story and the most insane weekend of my life. #stitch #ancestrydna #siblings #23andme

♬ original sound - Andy Nabil

"Sadol som si za počítač, otvoril Google a začal som ho hľadať," hovorí. Ako sa ukázalo, jeho otec bol darca spermií, vďaka čomu má Andy dokopy až tridsať súrodencov. Pätnásti z nich boli dokonca nedávno na spoločnej dovolenke v Mexiku spolu so svojím otcom. 

VIDEO Lydia si kúpila DNA test: To, čo odhalil, predčilo jej najhoršie obavy

Napriek tomu, že rodičia mu tento fakt zatajili, nehnevá sa na nich. Na video reagovalo množstvo užívateľov, ktorí sa mu predstavujú ako známi a kamaráti jeho novej rodiny. Prekvapený mladík označil celú záležitosť ako to najúžasnejšie, čo v živote zažil. "Pred dvomi dňami som sa zobudil s tým, že som jedináčik a teraz som zistil, že som druhý najstarší spomedzi 31 súrodencov," okomentoval celú záležitosť. 

Viac o téme: PredkoviaDNA testDarca spermií
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu