Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto VIDEO vás absolútne vydesí: Dievčatká kričia od hrôzy pri pohľade do kuchyne

(Zdroj: Youtube/Kahani)

LONDÝN - Po dlhšej pauze sa začali médiá opäť zaujímať o príspevok, ktorý bol na internete zverejnený ešte v roku 2012. Sú na ňom zachytené dve vystrašené dievčatká, ktoré sa mali stať svedkami nadprirodzeného javu. Pohľad na kričiace deti znepokojuje najmä rodičov.

VIDEO Znepokojený mladík nainštaloval v obývačke kameru: Keď si pozrel záznam, vydesil sa

Video zverejnené na YouTube pred deviatimi rokmi pod názvom "Dievčatá vidia prízraky a utekajú" má viac ako milión pozretí. Sú na ňom dve malé kamarátky, ktoré jedia za detským stolíkom. Pokojnú atmosféru najskôr preruší znepokojenie dievčaťa, ktoré sedí čelom k tmavej kuchyni a ukazuje, že tam niečo nie je v poriadku.

Matka ho upokojuje a hovorí, že iba zhasla. Dievčatko však aj naďalej pôsobí nepokojným dojmom. Kamarátka otočená chrbtom ku kuchyni sa mu dokonca vysmieva, straší ho a smeje sa. No potom sa zrazu rozplače a beží od stola preč. Zábava pre druhé dievčatko sa končí v momente, keď sa obzrie dozadu. Vtom začne kričať a uteká preč. Video zverejnila autorka záberov, ktorá je presvedčená o tom, že dievčatá vydesil duch, ktorého prítomnosť boli schopné rozpoznať iba deti. 

Viac o téme: DuchParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu