Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Kňaz žehnal svojim ovečkám, no vtom omšu niečo prerušilo: Technický omyl sa stal hitom

(Zdroj: Youtube/Going Viral)

BURTONPORT - Do rozjímania veriacich, ktorí sledovali online prenos svätej omše z kostola v írskom meste Burtonport, nečakane zasiahol krátkym vstupom rapper Black the Ripper. Technický omyl sa nakoniec stal hitom sociálnej siete, na ktorej užívatelia oceňujú najmä nadhľad a pohotovú reakciu duchovného otca.

Technická chyba, ktorá nakrátko prerušila vysielanie svätej omše, sa stala hitom internetu. Užívatelia sociálnej siete vo veľkom zdieľajú video, na ktorom duchovný otec Pat žehná veriacim, no vtom jeho slová "V mene otca" nečakane preruší rapper Black the Ripper svojou skladbou Young Prophet (Mladý prorok).

Kňaz prijal neplánované prerušenie s nadhľadom a s pokojným výrazom na tvári počkal, kým bude všetko opäť v poriadku. "Čierny trhač, trochu rappu ťa vždy ráno preberie," utrúsil a pokračoval vo svätej omši so slovami "aj tak vás všetkých rád vidím a dúfam, že to nikomu nezdvihlo krvný tlak"

VIDEO Kňaz sa chystá požehnať dievčatku počas prijímania: Takúto reakciu nečakal nikto v kostole!

Príspevok zaznamenal obrovský úspech a zaplavili ho vtipné komentáre. "Na omši otca Pata je niečo pre každého," napísal jeden z užívateľov. "Panebože, bolo to vynikajúce. Až do toho okamihu sme neboli príliš bdelí, ale ten rap nás prebral," uviedol ďalší. 

Viac o téme: KňazOmša
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu